Membrii Guvernului, evaluați de premierul Ciucă. Ce spune Marcel Ciolacu despre remianiere

Miniştrii cabinetului Ciucă vor fi evaluaţi, iar rezultatul analizei urmează să fie anunţat în următoarele zile, potrivit unor surse politice.

27 iun. 2022, 13:04
Membrii Guvernului, evaluați de premierul Ciucă. Ce spune Marcel Ciolacu despre remianiere

Evaluarea miniștrilor, anunțată de premierul Ciucă zilele trecută, este în plină desfășurare. Evaluarea se va încheia în următoarele zile, le-ar fi spus premierul liberalilor prezenţi la şedinţa partidului, de luni.

„Am decis să finalizăm această evaluare, urmând ca până la finele acestei săptămâni să o închidem și să mergem mai departe”, le-a transmis Nicolae Ciucă liberalilor, potrivit surselor din cadrul ședinței.

Citeşte şi: PSD insistă cu taxa de solidaritate. Ciolacu: Banii îi faci în România, aici plăteşti toate impozitele

Deocamdată premierul Ciucă nu a precizat dacă va exista sau nu o remaniere, potrivit unor surse din PNL și PSD există portofolii la care se dorește o schimbare.

Pe de altă parte, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuţat luni, la finalul şedinţei BPN, că deocamdată premierul Nicolae Ciucă nu a venit în coaliție cu nicio astfel de analiză și nu se poate discuta despre vreo remaniere.

”Primul ministru face analiza miniștrilor, asta dacă vrem să trăim într-o țară normală. Momentan, primul ministru nu a venit cu o analiză în privința vreunui ministru”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: PSD votează pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu. Marcel Ciolacu: „Categoric vom vota. Să fie trimis cât mai repede în judecată”