Olguţa Berbec o demolează pe Georgiana Lobonţ: „O biată fată s-a apucat de manele. Ce?! Cum?!”

Olguța Berbec i-a răspuns dur Georgianei Lobonț după ce a zis că nu mai face bani din muzica populară.

16 oct. 2023, 23:46
Olguţa Berbec o demolează pe Georgiana Lobonţ: „O biată fată s-a apucat de manele. Ce?! Cum?!”

Olguţa Berbec, din scandal în scandal. Se află în plin proces cu Niculina Stoican pentru drepturile de autor ale unei melodii, dar a intrat în conflict şi cu altă vedetă din muzica românească. Este vorba despre Georgiana Lobonț, o altă interpretă cunoscută pentru talentul său. Problema ar fi apărut în momentul în care Georgiana Lobonț a postat un comentariu pe rețelele de socializare, acolo unde a dat de înțeles fanilor că urmează să se reprofileze pe muzica de petrecere, diferită de cea populară.

Motivele invocate chiar de ea constau în „lipsa vizualizărilor”, dar și a „banilor”. În momentul în care aceasta posta melodii de petrecere și manele, vizualizările creșteau mai mult, revenind în cele din urmă și mai mulți bani artistei. La un moment dat ea o menționează și pe Olguţa Berbec, dând „vina” pe publicul din Cluj care ascultă mai multă muzică „de DJ”.

M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

Olguţa Berbec a rămas că la ei în zonă în Oltenia că altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți asculta muzică de DJ.”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV, notează Spynews.

 

La precizările artistei a reacționat chiar Olguța Berbec, care pare uimită de precizările Georgianei Lobonț. Ea o dă ca exemplu pe Andra, soția lui Cătălin Măruță, care are „sold out” la concertele tradiționale. Olguța Berbec este împotriva ideii că „muzica populară nu mai este apreciată”.

Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a admis faptul că publicul său nu mai consumă acest gen din partea ei.

Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, este mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.

Olguța Berbec aruncă săgeți către Niculina Stoican, după ce aceasta a scăpat de acuzațiile de plagiat: „De câte ori are o zi bună, doamna Niculina Stoican anunță că a câștigat”

Scandalul dintre Olguţa Berbec și Niculina Stoican, pe drepturile unei melodii

Cele două interprete se află într-un proces care deja durează de trei ani, iar prima instanță a decis că artista Olguța Berbec are dreptate. Cu toate acestea, Niculina Stoican are calea apelului deschisă în fața acesteia.

“Decizia nu este definitivă, urmează apelul. Nu s-a schimbat nimic. Cântecul tot al meu este. Aveți răbdare să se încheie procesul sau faceți o mică cercetare dacă doriți mai mult”, au fost declarațiile Olguței Berbec pentru Fanatik.

Conflictul dintre Olguţa Berbec şi Niculina Stoican, tranşat în instanţă. Niculina Stoican a scăpat de acuzaţia de plagiat: „Este o rușine să fii ignorant și să mai și emiți pretenții pe deasupra!”