Olguţa Vasilescu dă vina pe Soros pentru decizia CEDO în ce priveşte demiterea Laurei Codruţa Kovesi

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a distribuit un articol în care este prezentată ipoteza că la CEDO sunt infiltraţi oamenii lui George Soros, fiind sugerat faptul că victoria Codruţei Kovesi la instituţia europeană, în cazul revocării ei, se datorează acestui lucru.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 18:28
Olguţa Vasilescu dă vina pe Soros pentru decizia CEDO în ce priveşte demiterea Laurei Codruţa Kovesi

„Dacă tot nu va explicaţi de ce pentru unii CEDO e mumă…”, a scris fostul ministru al Muncii pe Facebook, distribuind un material al cărui titlu este „Homo soresensus şi infiltrarea CEDO”. În articol e explicat faptul „diviziile lui Soros” au legătură cu schimbările legislaţiilor din numeroase ţări. De exemplu, „Austria, Grecia şi Italia au fost forţate să legalizeze concubinajul homosexuale, Polonia este somată să favorizeze avorturile, Franţa este obligată să autorizeze schimbarea sexului în certificatele de naştere, Ungaria este constrânsă să renunţe la pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, Rusia e sancţionată pentru că a condamnat activistele feministe Pussy Riot, Austria trebuie să legalizeze adopţia pentru cuplurile homosexuale”, se arată în materialul publicat de Cotidianul la 3 martie 2020.

„De fiecare dată, unul dintre magistraţii CEDO care se pronunţă în asemenea cazuri este un fost colaborator al fundaţiei lui Soros sau este afiliat la aceasta. De fiecare dată, sentinţa are marca lui George Soros”, mai explică articolul distribuit de Lia Olguţa Vasilescu. Întreg articolul încearcă să demonstreze că peste tot la CEDO sunt oameni care au avut legături cu fundaţiile sponsorizate de George Soros.

Citeşte şi: Augustin Zegrean: „Nu se poate revizui o decizie a CCR. O să fiţi şocaţi, dar decizia CEDO este greşită!”