Olguţa Vasilescu îl laudă pe Ciolacu pentru rezultatul negocierilor cu PNL: „Jos pălăria! Le-ai luat liberalilor şi banii de pe piept”

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, împreună cu alţi lideri PSD, a lăudat performanţa lui Marcel Ciolacu, preşedintele social-democrat, în negocierile cu PNL pentru formarea noului guvern.

22 nov. 2021, 15:24
Olguţa Vasilescu îl laudă pe Ciolacu pentru rezultatul negocierilor cu PNL: „Jos pălăria! Le-ai luat liberalilor şi banii de pe piept”

Olguţa Vasilescu a fost ironică la adresa liberalilor, spunând în şedinţa PSD că liderul social-democrat le-a luat partenerilor de negociere „şi banii de pe piept”.

”Jos pălăria pentru modul în care ați negociat! Chiar jos pălăria! Cum zicea cineva ieri: le-a luat Marcel și banii de pe piept”, a spus Olguța Vasilescu, în ședința PSD.

De asemenea, în ședința PSD și alți lideri l-au lăudat pe Marcel Ciolacu pentru modul în care a negociat cu cei de la PNL.

În paralel, la PNL, liderii partidului l-au criticat dur pe Florin Cîțu, iar Raluca Turcan i-a cerut acestuia demisia din funcția de președinte al PNL.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, i-a transmis Turcan lui Cîţu.

Citeşte şi: Gabriela Firea nu este interesată de Ministerul Familiei, dar ar dori o altă funcţie în Guvern

Un alt lider liberal, Dan Motreanu, a cerut la rândul său demisia lui Florin Cîţu, considerând că aceta şi-a pierdut legitimitatea în fruntea partidului odată ce s-a aliat cu PSD la două luni după ce a câştigat alegerile interne tocmai pe baza discursului dur împotriva social-democraţilor.

„Este absolut imoral și neprincipial, și chiar dacă pentru moment pare singura soluție pentru un Guvern stabil, ca “lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morală, niciun ascendent asupra liberalilor care au votat la Congres, pentru că probabil mulți te-au votat chiar pentru că te-ai prezentat anti-PSD în fața lor, și, din acest motiv, se impune un gest de onoare!”, scrie Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ciprian Ciucu, vot împotriva alianţei PNL-PSD: „Voi milita pentru menţinerea alianţei în Bucureşti cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020”. Apel la USR