Olimpic la romantism. A întrerupt ştafeta olimpică pentru a-şi cere iubita în căsătorie VIDEO

Moment inedit în timpul ştafetei olimpice: un tânăr s-a oprit din alergare, a îngenuncheat în faţa iubitei sale, aflată pe marginea drumului, şi a cerut-o în căsătorie.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 15:37
Olimpic la romantism. A întrerupt ştafeta olimpică pentru a-şi cere iubita în căsătorie VIDEO

Englezul David State (25 de ani) şi-a lăsat fără cuvinte iubita însărcinată în opt luni când şi-a întrerupt alergarea cu torţa olimpică şi a îngenuncheat în faţa ei pentru a o cere de soţie. Christine Langham, în vârstă de 27 de ani, abia şi-a putut stăpâni lacrimile, însă a spus un DA hotărât, spre deliciul mulţimii prezente care a răsplătit gestul cu ropote de aplauze.

Tânărul avea plănuită cererea în căsătorie încă din februarie, când a aflat că se va număra printre cei care vor purta Torţa olimpică prin Loftus, North Yorkshire. El a alergat ţinând într-o mână torţa, iar în cealaltă inelul pe care urma să-l ofere iubitei sale. După 300 de metri de alergare, David s-a oprit brusc şi i-a înmânat-o unui om de ordine, iar apoi a îngenuncheat şi i-a cerut mâna Christinei. După ce a auzit răspunsul dorit, şi-a sărutat iubita, i-a pus inelul pe deget, a luat din nou torţa şi a continuat cursa. „Tot ce am putut să spun a fost «trebuie să plec»”, a povestit apoi David. Motivul: „Cred că dacă mai stăteam, aş fi izbucnit în lacrimi. Christine deja plângea”.

Viitoarea mămică şi-a revenit cu greu din emoţii: „Eram în şoc! Cred că încă sunt. Eram oricum emoţionată să-l văd alergând cu torţa, dar când a predat-o şi a îngenuncheat… Mă mir că nu am născut pe loc. Am încercat foarte tare să nu plâng”.