Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, care o numise „imbecilă”. Ce a spus judecătorul despre soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer a pierdut, pe fond, procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR, şi trebuie să-i plătească acesteia cheltuielile de judecată de 5.000 de lei. Soţia lui Andi Moisescu a făcut apel!

02 oct. 2022, 14:25
Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, care o numise „imbecilă”. Ce a spus judecătorul despre soţia lui Andi Moisescu
Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strgariu, care o numise "imbecilă". Ce a spus judecătorul despre soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strgariu, care o numise „imbecilă”. Scandalul a pornit de la o postare a soţiei lui Andi Moisescu, în care aceasta a anunțat că nu-și face teste pentru depistarea cancerului de col uterin și de sân, iar în replică, userista a numit-o „imbecilă”. Olivia Steer a cerut despăgubiri de 100.000 de euro, în procesul care a avut loc la Tribunalul București, după care a plusat până la 150.000 de euro, potrivit informațiilor din dosar, obținute de Fanatik.

Citeşte şi: Olivia Steer îl ironizează pe preşedintele ucrainean Zelenski: „A fost distribuit în rolul vieţii lui. Nu este un bărbat matur”

„A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundiţe roz”, a postat Olivia Steer, iar Ramona Strugariu a replicat cu un mesaj despre vaccinare, în care sfătuiește oamenii să nu mai asculte sfaturile unor oameni ca „Olivia Steer sau alți vraci”: „eu nu cred în Olivia Steer, aș vrea să-i spun că o consider o imbecilă!”.

În cererea de chemare în judecată, Olivia Steer, care s-a prezentat în instanță ca jurnalist care a studiat înelung medicina tradițională, a arătat că se simte insultată și amenințată. Ba, mai mult, a fost afectat şi soţul ei, realizatorul TV Andi Moisescu!

Citeşte şi: Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de către CNCD. Mesajul revoltător postat de vedeta TV

Judecătorul de caz a dat câștig de cauză Ramonei Strugariu și s-a arătat extrem de dur în legătură cu activitatea Oliviei Steer: „Tribunalul constată că reclamanta nu este o simplă persoană fizică, întrucât exprimările sale constante de opoziţie contra măsurilor de sănătate publică au determinat de multe ori reacţii contrare, din partea mai multor personalităţi în domeniul sănătăţii, care s-au pronunţat cu privire la gravitatea şi impactul afirmaţiilor acesteia. (…) Tribunalul constată că reclamanta nu a îndemnat la poziţii de echilibru în abordările autorităţilor statului vizavi fie de gravitatea anumitor boli (poliomielita, rujeola), fie de mortalitatea crescută din cauza diferitelor tipuri de cancer sau Covid-19, ci în mod invariabil a susţinut nelegalitatea şi lipsa de oportunitate a tuturor măsurilor adoptate în sensul reducerii incidenţei acestora, exprimându-se vehement şi controversat”.

Olivia Steer și Ramona Strugariu se vor revedea pe 14 noiembrie 2022, la Curtea de Apel București.