Olivia Steer a reacţionat după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a spus că se opune vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului

Olivia Steer, care s-a împotrivit mereu vaccinării, a reacționat imediat după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a scris un mesaj în care se opune unei eventuale vaccinări obligatorii împotriva coronavirusului.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 13:01
Olivia Steer a reacţionat după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a spus că se opune vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului

„Pun traducerea titlului de articol, apărut în News 18 – Sports, pentru cei care nu știu engleza bine și las linkul aici, pentru mai multe informații (traductibile cu Google Translate):

‘N-aș vrea să fiu forțat să mă vaccinez ca să pot călători’: Djokovic este împotriva vaccinării obligatorii”, a postat Olivia Steer pe Facebook, citându-l pe tenismen.

Olivia Steer, susţinătoare a NEVACCINĂRII, premiată la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate

Soția lui Andi Moisescu s-a împotrivit mereu vaccinării, ba chiar a intrat într-o polemică cunoscută cu medicul pediatru Mihai Craiu, încercând să-l convingă pe acesta că vaccinurile sunt nocive.

Pun traducerea titlului de articol, apărut în News 18 – Sports, pentru cei care nu știu engleza bine și las linkul aici,…

Publicată de Olivia Steer pe Luni, 20 aprilie 2020

Celebrul jucător de tenis Novak Djokovic a declarat luni că nu ar vrea să fie forțat să se vaccineze.

Personal, sunt împotriva vaccinării şi nu aş vrea să fiu forţat de cineva să fac un vaccin ca să pot să călătoresc. Dar daca devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Voi fi nevoit să iau o decizie. Am propriile gânduri despre această problemă şi dacă aceste gânduri se vor schimba cândva, nu ştiu.

Ipotetic, sezonul trebuia să se reia în iulie, august sau septembrie, deşi puţin probabil, înţeleg că vaccinul va deveni obligatoriu va deveni o cerinţă imediat ce vom ieşi din carantina strictă, dar nu există un vaccin încă, a spus Djokovic într-un chat live cu alţi sportivi din Serbia.

Olivia Steer ar fi descoperit leacul pentru tratarea coronaviruslui ucigaş din China

Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, ar fi găsit leacul pentru tratarea coronavirusului și a dezvăluit care sunt ingredientele magice cu care se pot trata toți cei care au contractat această boală.

Pe un site bisericesc a apărut un mesaj în care se specifică faptul că Olivia Steer ar fi găsit ”leacul împotriva coronavirusului” fiind denumit drept „vaccin natural”.

După ce anul trecut, am reușit să salvez atâția copii nevinovați de injecțiile cu mercur și plumb care i-ar fi transformat în autiști, revin și în acest sezon cu rețeta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL, chiar dacă o să se supere iar domnul Cercel că-i stric afacerea cu epidemia, și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri„, a spus Olivia Steer pentru ortodoxia.ro.

Olivia Steer, un nou mesaj controversat. BOALA MORTALĂ despre care spune că NU EXISTĂ

Iată rețeta leacului propus de Olivia Steer împotriva coronavirusului

– 1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc

– 1/4 cana ceapă, asta poate fi și de Buzău dar să fie tocată chinezește

1/4 cană ardei iute chinezesc tocat

– 1/4 cană ghimbir ras, merge și un sfert de pahar de bere chinezească cu ghimbir în loc

–3 linguri de hrean ras tot chinezește

– 1 lingura cuișoare pisate

– 750 ml oțet organic de mere

Se așează totul într-un borcan de 1,5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masa.