Olivia Steer, mesaj surprinzător pentru pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relaţie. „Mă întreba ce planuri am”

Olivia Steer şi Andi Moisescu au împlinit 20 de ani de relaţie. Olivia Steer a distribuit o poză mai veche cu ea și cu Andi Moisescu, dar și un mesaj emoţionant.

28 iun. 2022, 08:12

Olivia Steer, mesaj surprinzător pentru pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relaţie. Olivia Steer a postat o imagine şi un comentariu pe contul ei oficial de Instagram, ci dedicaţie pentru soțului ei, Andi Moisescu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație. „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul postat Olivia Steer.

Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV. Ce are de spus soţia sa, Olivia Steer VIDEO

Fanii ei de pe Instagram imediat i-au apreciat fotografia, dar au și reacționat la secțiunea comentarii. „Sunteți neschimbați. Dor de voi. Felicitări! / Un model de urmat pentru generaţia actuală / La cât mai mulţi ani fericiţi împreună! / La mulţi ani, împreună! / Mulţi înainte binecuvântaţi!”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe contul de Instagram al Oliviei Steer.

Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. „N-am renunțat la nimic!”

Andi Moisescu a dezvăluit cum a rezistat căsnicia lui cu Olivia Steer atât de mult timp. „N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a declarat Andi Moisescu. „Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a mai declarat Andi Moisescu.