Oltean, despre propunerea lui Alin Popoviciu: Eu cred că s-a grăbit, a fost puţin neinspirat

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că, deşi în PDL sunt colegi care "se manifestă în afara cadrului organizat al partidului", Alin Popoviciu, care a propus exluderea lor, "s-a grăbit" şi a fost "puţin neinspirat".

RomaniaTV.net
30 mai 2013, 13:47
Oltean, despre propunerea lui Alin Popoviciu: Eu cred că s-a grăbit, a fost puţin neinspirat

Întrebat ce părere are despre declaraţiile vicepreşedintelui PDL Alin Popoviciu, care a spus că va propune, în şedinţa de luni a BPN, excluderea din partid lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL, Oltean a răspuns: „Eu cred că domnul Alin Popoviciu s-a grăbit, a fost puţin neinspirat”.

„În momentul acesta, sunt colegi care se manifestă în afara cadrului organizat al partidului, dar nu cred că trebuie să ne preocupe pe noi aceste lucruri la televizor sau în conferinţe de presă. Avem instituţii ale partidului unde putem să discutăm. Domnul Alin Popoviciu acolo trebuie să discute şi să analizeze, şi nu pe ecranele de televiziune. În privinţa aceasta m-am exprimat şi mă voi exprima în interiorul partidului”, a spus Oltean, citat de MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marţi, că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.

„Voi propune, în şedinţa de luni a BPN, excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu. Nu văd de ce să ţinem în partid pe cei care critică partidul în fiecare zi. Sunt membri noi, nu sunt oameni care au muncit ani de zile pentru partid şi nu au primit nimic. Sunt parlamentari, foşti miniştri, cărora partidul le-a întins o mână şi acum îl critică”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Popoviciu.

El a spus că nu i se pare normal că PDL trebuie să se preocupe de atacurile unor membri.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, la RFI, că ar fi „absurd” ca Theodor Paleologu să fie exclus din partid, dar în ceea ce îi priveşte pe Teodor Baconschi şi pe Cristian Preda, ea spune că aceştia nu critică, ci denigrează partidul, fiind mult mai „fioroşi” cu PDL decât cu USL.