Oltilia Bilionera a ajuns de urgență la un spital din Pakistan: „Pe perfuzie direct, nu mai puteam de durere!”

Otilia Bilionera se află în Pakistan, acolo unde a susținut un concert. După ce a urcat pe scenă, cântăreața spune că a avut dureri insuportabile și nu a mai rezistat, motiv pentru care a ajuns de urgență la un spital.

02 mart. 2023, 21:31
Oltilia Bilionera a ajuns de urgență la un spital din Pakistan: „Pe perfuzie direct, nu mai puteam de durere!”

Otilia Bilionera are probleme grave de sănătate. Arista este în acest moment în Pakistan, acolo a susținut un concert. Deși nu se simțea bine, spune că a urcat pe scenă, pentru a nu-și dezamăgii fani, care o așteptau să facă show cu melodiile care au făcut-o celebră.

Citiți și: Otilia Bilionera, devastată după cutremurul din Turcia, ţară în care locuieşte iubitul ei: „Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde”

Cântăreața a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a povestit că a trebuit să meargă de urgență la spital, din cauza durerilor crunte.

Otilia Bilionera a răcit la ovare și a făcut cistită

„Am mers mult şi cu maşina, probabil mi-a fost frig, am răcit la ovare, cistită mai exact. Mi-a fost rău în ziua concertului, am avut nişte crize, ştii că atunci când ai cistită trebuie să urinezi neapărat şi ai disconfortul acela şi trebuia să ne deplasăm cu maşina în alt oraş şi pe drum nu aveai unde să opreşti efectiv şi am încercat să îndur până am ţinut concertul şi în timpul concertului a fost destul de greu şi apoi, a doua zi am văzut că nu îmi trece, m-am dus la spital”, a declarat Otilia, pentru Antena Stars, conform cancan.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE NXT PRODUCTION (@thenxtproduction)

Cântăreața a mărturisit că încă se simte rău și va mai rămâne pentru câteva zile în Pakistan, pentru a urma tratament.

”Perfuzie, pe perfuzie direct, nu mai puteam de durere, mi-au dat tratament, am ajuns acasă, dar tot nu mi-a trecut, trebuie să ajung neapărat la un doctor aici, că acolo chiar nu ai unde să mergi, nu e ca la noi, foarte greu! Deci pe drum, 5 ore, efectiv nu se găsea unde să opreşti să urinezi, dar farmacie!

Mă simt rău! Voi merge şi la un doctor aici, să-mi fac programare, dar abia m-am odihnit, abia m-am trezit, a fost destul de obositor, nu am dormit 3 nopţi”, a mai adăugat Otilia.

Citiți și: Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate: ”Peste o lună m-am logodit”