Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate: ”Peste o lună m-am logodit”

Otilia Bilionera a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre relația sa cu Tristan Tate, milionarul britanic, arestat pentru trafic de persoane și viol.

13 ian. 2023, 10:38
Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate: ”Peste o lună m-am logodit”
Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate

Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate. Frații Tate au făcut ravagii în lumea showbiz-ului românesc. De când au pășit pe plaiurile mioritice, milionarii britanicii au avut mai multe relații cu femeii celebre din România.

Citește și Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate

După ce Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, în România a circulat un zvon conform căruia, milionarul britanic ar avea o relație cu artista Otilia Bilionera.

În urmă cu cinci ani, aceștia au fost surprinși împreună, la o cafenea din București, alături de o prietenă de-a artistei.

Din acel moment au început să apară tot felul de speculații despre o posibilă relație între cei doi. Adevărul a ieșit la iveală în acest an, la scurt timp după ce frații Tate au fost implicați într-un scandal uriaș de proxenetism și viol.

Artista a dezvăluit că l-a cunoscut pe Tristan Tate în 2018, la o petrecere la care a participat alături de iubitul său.

„În 2018, am fost și am declarat că nu există nimic între mine și el. În 2018, l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere, la care era și viitorul meu logodnic. Prietena mea cea mai bună era la momentul respectiv își dorea să fie reporter și Tristan era foarte cunoscut atunci pentru relația cu Bianca, care s-a și terminat și m-a rugat să ieșim toți trei, poate obține ea un interviu cu el”, a povestit Otilia Bilionera, într-un videoclip pe TikTok.

@otiliaofficialbNu mai credeti tot ce cititi! Despre Tristan Tate!♬ original sound – Otilia Official

După petrecere, artista s-a întâlnit cu Tristan Tate, la o cafenea din București, pentru a o ajuta pe prietena sa să obțină un interviu cu milionarul britanic.

Cântăreața a mărturisit că nici nu s-a gândit la o posibilă relație cu Tate, mai ales că la scurt timp după ce l-a cunoscut pe britanic s-a logodit.

„Și așa a și fost. Am ieșit la o cafea. Noi două și cu el. A venit și presa (…) Eu am declarat a doua zi că suntem doar prieteni și că am ieșit la o cafea, nu vorbeam de o relație. Asta a fost tot. Nu a fost nimic altceva între mine și Tristan. Nu este genul meu de bărbat, mai ales că eu peste o lună m-am logodit…”, a mai spus artista.

Citește și Explicaţia pentru menţinerea arestului preventiv în cazul lui Andrew Tate: „Are prea mulţi bani pentru a fi lăsat liber”