Şofer de taxi, găsit mort la volan în Bucureşti

Taximetrist mort după ce a făcut infarct la volan! Bărbatului de 49 de ani i s-a făcut i s-a făcut rău în timp ce aștepta la un semafor. Până la sosirea echipajelor de prim-ajutor bărbatul a murit. 

09 nov. 2022, 13:43
Şofer de taxi, găsit mort la volan în Bucureşti

Şofer de taxi, găsit mort la volan. S-a întâmplat marţi seară în Bucureşti. Din primele informaţii, şoferul de taxi se afla în timpul unei curse pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, iar la un moment bărbatului de 49 de ani i s-a făcut rău. Făcuse infarct în timp ce se afla la volan. Clientul a coborât repede din mașină și s-a dus la farmacie să ceară ajutor.

Din păcate, echipajele de intervenție sosite la locul incidentului nu l-au putut resuscita.

Citeşte şi: Şapte persoane rănite după coliziunea dintre un microbuz şi un TIR pe autostrada A1

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată marți seară, prin apel la 112, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 2 conducătorul unui autoturism nu mai prezintă semne vitale. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au constat decesul persoanei”, a transmis Poliţia.

Citeşte şi: Pompierii din Arad s-au chinuit trei ore să stingă un autoturism hibrid care a luat foc

Polițiștii au deschis o anchetă. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și siguranță în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.