Focuri de armă la Chişinău: Un om de afaceri a fost împuşcat cu Kalaşnikovul

Un antreprenor din Republica Moldova a fost împuşcat mortal. Acesta a fost găsit de fiul său de 14 ani în curtea casei sale.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 14:03
Focuri de armă la Chişinău: Un om de afaceri a fost împuşcat cu Kalaşnikovul

Potrivit relatărilor poliţiei, în omul de afaceri s-a tras de şase ori din Kalaşnikov, scrie publika.md. Ofiţerul de presă al comisariatului de poliţie din Briceni, republica Moldova, Aliona Bulgari, a spus că antreprenorul a fost implicat în contrabandă cu ţigări, dar şi dădea bani cu camătă.

Citeşte şi Alertă cu bombă la Chişinău

Omorul s-ar fi produs duminică seară între orele 20:30 şo 21:00, iar în jurul orei 22.00, soţia antreprenorului de 37 de ani a alertat poliţia.

Rudele victimei sunt în stare de şoc şi primesc asistenţă psihologică.

Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan a declarat că omorul are toate semnalmentele unei crime la comandă, care putea fi înfăptuit pe motiv de reglare de conturi, înlăturarea concurenţei sau răzbunare.

„Trebuie să pornim de la aceea că persoana se ocupa cu contrabanda de ţigări”, a opinat fostul viceministru, precizând că dacă făptaşul nu va fi găsit în trei zile, acest caz poate trece în lista crimelor istorice nedescoperite.

Citeşte şi Republica Moldova. Liderul liberalilor a găsit soluţia pentru toate problemele: UNIREA cu România

Ghenadie Cosovan a mai spus că nu este o problemă să obţii un automat Kalaşnikov în Moldova, în regiunea transnistreană sau la Odesa, ţinându-se cont de conflictul armat din Donbas.

Ofiţerul de poliţie în rezervă a mai spus că este dificil să fie descoperite omorurile la comandă şi e şi mai greu să demonstrezi vinovaţia celui care l-a comandat, deoarece sunt contractaţi killeri de peste hotare.