Om de afaceri ieşean arestat pentru că a plătit cu bani falşi

A construit un adevărat imperiu din afaceri cu animale iar acum este arestat la Iaşi pentru că a plătit cu bani falşi. Omul de afaceri Cristian Silviu Vătău va sta cel puţin 29 de zile după gratii pentru că ar fi plătit cu dolari falşi mai multe animale. La serviciile lui au apelat mai multe vedete din România, pentru animalele lor de companie.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 08:41
Om de afaceri ieşean arestat pentru că a plătit cu bani falşi

Poliţiştii de la direcţia de luptă împotriva crimei organizată au făcut percheziţionat domiciliul din Capitală al lui Silviu Vătău pe care l-au „săltat” direct din pat pentru a-l duce la Iaşi, unde urmează să fie audiat.

Vătău este acuzat că a plătit cu 1.300 de dolari falşi animale pe care le-a cumpărat  prin intermediul anunţurile date pe internet.

Silviu Vătău deţine mai multe pensiuni pentru animale, iar firma sa oferă servicii de dogsitter, taxi dog şi a deschis un cimitir pentru animale. Din 1995, când şi-a deschis afacerea, şi până acum, la serviciile sale au apelat mai multe persoane publice: Ion Ţiriac, Adriana Bahmuţeanu, Cătălin Zamfirescu sau Elan Schwartzenberg.