Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, și soția sa Miruna vor deveni părinți. Cei doi au dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit: „Abia așteptăm să te cunoaștem!”

În urmă cu doi ani, Omar Arnaout și Miruna Diaconescu și-au jurat iubire veșnică și s-au căsătorit. Relația lor este foarte apreciată, iar, recet, au venit cu o veste minunată pentru fanii lor - vor deveni părinți în doar câteva săptămâni.

10 mart. 2024, 08:34
Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, și soția sa Miruna vor deveni părinți. Cei doi au dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit: „Abia așteptăm să te cunoaștem!”
Omar Arnaout și Miruna Deaconescu vor devei părinți pentru prima dată în doar câteva săptămâni

Omar Arnaout și Miruna Deaconescu și-au luat prin surpindere fanii cu acest anunț. La doi ani de la nuntă, cei doi au decis să facă pasul următor și să devină părinți. Ea le-a prezentat fanilor burtica de gravidă și le-a dezvăluit acestora dacă urmează să devină mămică de băiețel sau fetiță.

Timp de opt luni, aceștia au ales să țină sarcina ascunsă, dar acum au lansat piesa „Doar noi doi” prin care anunță că vor deveni părinți și dezvăluie sexul bebelușului.

Citește și: Anca Serea, mărturisiri dureroase despre moartea primului său soț: „Am crezut că viața mea se va duce odată cu viața lui”

În ultima perioadă, Omar Arnaout și soția lui nu s-au mai afișat împreună în mediul online, lucru foarte neobișnuit pentru ei. Fanii lor au tras repede concluziile și au bănuit că în cuplul celor doi au apărut probleme, dar realitatea este complet alta.

Miruna nu a mai apărut pe rețelele sociale pentru că este însărcinată și și-a dorit să țină acest lucru, o perioadă, doar pentru apropiați. Recent, odată cu lansarea melodiei, cei doi îndrăgostiți au dat vestea că tânăra este însărcinată deja în opt luni.

Omar Arnaout a făcut anunțul cel mare și pe Tik Tok, anunțându-și fanii că vor avea un nepoțel. Urmăritorii săi s-au bucurat enorm la aflarea veștii, iar mesajele cu felicitări au curs în mediul online.

„O să aveți un nepoțeeeel, Omărașii mei! Vă aștept la mine pe YouTube ca să întelegeți totul!”, a scris Omar Arnaout, pe TikTok.

Citește și: Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului său, când s-a despărțit de tatăl lui: „I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure. Ce poate fi mai frumos de atât?”

Moruna a dat și ea vestea cea mare pe Instagram. Ea a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă și a anunțat că o să fie mămica unui băiețel. Doar cinci săptămâni o mai despart de momentul cel mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miruna Diaconescu (@miruna_diaconescu)

„Lăudat fie Bunul Dumnezeu pentru aceasta binecuvântare pe care am tot așteptat-o. 8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi… astăzi însă, știti și voi! 8 luni de emoții puternice și iubire cum n-am mai simțit vreodată! Dragul nostru băiețel, abia așteptam să te cunoaștem! Semnat, mami și tati! ❤ #5weeksleft (n.r. au mai rămas 5 săptămâni)”

, a mărturisit Miruna.