Omul cu cea mai ciudată boală din lume

Pielea acestui om este atât de afectată de tumori, încât este cunoscut ca Omul-bulă. Chandra Wisnu, de 57 de ani, este unul dintre puţinii oameni din lume care suferă de o boală de piele care face ca, pe pielea de pe întreg corpul său, să se dezvolte vezicule. Bărbatul iese foarte rar din casă şi, atunci când o face, îşi acoperă faţa şi poartă ochelari de soare, pentru a nu fi ridiculizat de trecători, scrie thesun.co.uk.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 15:42

Boala a apărut atunci când Chandra avea 19 ani. Până la vârsta de 24 de ani, veziculele se întinseseră şi în zona spatelui, iar la 32 de ani, îi acopereau deja tot corpul.  De-a lungul evoluţiei bolii, bărbatul a consultat o mulţime de medici, dar nimeni nu i-a oferit un leac pentru suferinţa sa.

I s-a spus că afecţiunea este genetică şi că este cauzată de o anomalie a sistemului nervos, care face ca tumori benigne să se dezvolte pe piele sau pe oase. I s-au prescris nenumărate creme, toate fără efect.

Soţia sa îl iubeşte, indiferent de aspectul său fizic. Cei doi au împreună patru copiii. După ce a trăit ani în şir ascunzându-se, acum el doreşte să se găsească un leac pentru boala sa. Aceasta, din cauză că fiul său de 32 de ani, şi fiica sa cea mare, de 26 de ani, au început să dezvolte şi ei boala.