Omul de afaceri Corin Romanescu, reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Care sunt acuzațiile

Omul de afaceri Corin Romanescu a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, într-o cauză în care sunt implicați și consilieri din Primăria Sector 2, au declarat surse judiciare pentru Gândul.

25 oct. 2021, 23:41
Omul de afaceri Corin Romanescu, reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Care sunt acuzațiile

Omul de afaceri Corin Romanescu a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, într– o cauză în care sunt implicați și consilieri din Primăria Sector 2, au declarat surse judiciare pentru Gândul.

Sursele citate spun că la baza acestui dosar se află o sesizare făcută de primarul Sectorului 2, în legătură cu niște panouri publicitare. Romanescu deține centru de ceremonii „The President” din Parcul Tei.

Citește și: Om de afaceri, despăgubit de ANAF. Instituția obligată să-i plătească 8 milioane de lei

Omul de afaceri Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, executat de ANAF

Omar Hayssam, afaceristul condamnat pentru acte de terorism, a fost executat silit de ANAF, astfel că apartamentul de 4 camere, aflat la parterul unei vile din centrul Capitalei, a fost scos la vânzare cu o sumă de 192.554 euro.

Imobilul care cuprinde o suprafață de 127 metri pătraţi se a vinde la o suma mai mică decât valoarea sa de pe piață. Statul se află la a doua încercare de a vinde apartamentul lui Omar Haysam.

Omul de afaceri de origine siriană a fost condamnat în România pentru terorism. Hayssam a ajuns în atenţia opiniei publice în martie 2005, când a fost implicat în răpirea a trei jurnalişti români în Irak: Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcovici şi Ovidiu Ohanesian, notează Antena3.