Omul de afaceri Vasile Turcu, menţionat printre clienţii soţiei lui Codruţ Marta

Omul de afaceri Vasile Turcu a fost menţionat printre clienţii soţiei lui Codruţ Marta, Andreea Marta, arestată pentru prostituţie şi proxenetism, informează România TV.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 14:18
Omul de afaceri Vasile Turcu, menţionat printre clienţii soţiei lui Codruţ Marta

Andreea Marta este soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Omul de afaceri Vasile Turcu, despre care se ştie că are legături cu Sorin Blejnar, neagă orice implicare în scandal.

„Cred că e o greşeală, eu nu am avut nicio relaţie cu Marta. Am viaţa mea de familie. Nu mă duc după prostituate, eu am viaţa mea. Eu cu domnul Blejnar am fost la DNA pe mai multe probleme. E o aberaţie, timpul va demonstra că numele meu nu are nicio legătură. Sunt convins sută la sută că e o făcătură”, a declarat omul de afaceri Vasile Turcu la România TV.

Reţeaua coordonată de Andreea Marta aducea fete ,,pe comandă” din Republica Moldova, pentru care încasa şi zece mii de euro.

Potrivit anchetatorilor, Andreea Marta şi sora acesteia, Maria-Magdalena, plasau fetele unor oameni de afaceri, politicieni şi fotbalişti. Oameni dispuşi să plătească bani grei pentru o noapte cu prostituatele. Printre clienţi ar fi fost şi Elan Swartzenberg şi Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.