Omul fără chip se teme pentru copilul său nenăscut. Crede că îi va moşteni boala

Un viitor tată a vorbit pentru prima dată despre viața unui om fără chip și groaza că boala îl va afecta şi pe copilul lui nenăscut.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 17:45

Mohammad Latif Khatana, în vârstă de 32 de ani, din Kashmir, India, nu poate vedea sau lucra din cauza cutelor severe de pe faţă, potrivit The Sun.

Străinii de pe stradă scuipă pe drum când trec pe lângă el, dezgustaţi de caracteristicile sale.

Bărbatul este acum însă foarte fericit că soția sa este însărcinată în șapte luni, dar este îngrozit că fiul sau fiica sa va arăta ca el.

„Abia aştept să devin tată și să fiu fericit, dar îmi fac griji în fiecare zi și mă rog să nu arate copilul meu ca mine”, a declarat Mohammad Latif Khatana.

Latif, care trăiește sus în munţi cu Salima, sotia lui de 25 de ani, în Tuli Bana, în regiunea Jammu și Kashmir, călătoreşte la Srinagar timp de patru luni pe an să cerșească bani.

El s-a născut cu o mică umflătură pe față, care a continuat să crească și să formeze flapsurile uriașe peste chipul său, ceea ce îl face aproape orb.

„Medicul mi-a spus că sunt aşa din cauza unei eclipse solare atunci când mama era însărcinată cu mine, dar nu știu dacă să-l cred. Și acum sunt atât de multe vene care trec prin cutele mele că o intervenție chirurgicală ar fi prea periculoasă. Mi-am pierdut orice speranță. Acesta este felul în care voi arăta pentru totdeauna”, a mai spus Mohammad Latif Khatana.