Omul-furnică – „Ant man”, debut pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul "Omul-Furnică/ Ant-Man", cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 12:51
Omul-furnică – „Ant man”, debut pe primul loc în box office-ul nord-american

Acest film SF şi de acţiune, care îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas şi Evangeline Lilly, a obţinut încasări de 58 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din America de Nord.

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, informează site-ul cinemagia.ro.

Lungmetrajul de animaţie „Minionii/ Minions”, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 50,2 milioane de dolari. Povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor.