Onţanu: Continuăm reabilitarea termică în Sectorul 2 cu alte 245 de blocuri din mai-iunie

Publicat: Miercuri, 02 Mai 2012 11:17 // Actualizat: Joi, 03 Mai 2012 10:41 // Sursa: RTV.net

După cum ne învață o veche vorbă din bătrâni și o știe orice om gospodar, iarna e bine să-ți faci car și vara sanie. Așa că, deși suntem abia la începutul sezonului cald, Neculai Onțanu continuă în forță programul de reabilitare termică a blocurilor din sectorul 2, prin deschiderea a 245 de noi șantiere în lunile mai-iunie.

Foto: adevarul.ro

Acestor 245 de blocuri, totalizând un număr de 16.580 de apartamente, care se află în curs de reabilitare termică, li se va adăuga începând din această toamnă încă un lot de 598 de blocuri, cu aproape 40.000 de apartamente. Costurile de reabilitare pe care proprietarii ar trebui să le achite conform legii, vor fi suportate în totalitate de la bugetul local, așa cum s-a întâmplat în cazul fiecărui bloc din sectorul 2 la care s-au executat lucrări de reabilitare din 2008 încoace.

Prin programul de reabilitare termică pe care îl derulează, Primăria Sectorului 2 a termoizolat până în prezent peste 20.000 de apartamente, a căror eficiență termică sporită a fost constatată atât de auditorii energetici, cât și de proprietarii locuințelor, care au avut de plătit în această iarnă facturi la întreținere chiar și cu 40% mai mici. Prin aceste rezultate, administrația condusă de primarul Neculai Onțanu se situează pe locul I în țară la capitolul reabilitare termică, postul de televiziune The Money Channel premiindu-l pe edilul sectorului 2 pentru rezultatele deosebite înregistrate în acest domeniu.  Conform planificării, urmează ca în 2013 să fie finalizată reabilitarea tuturor blocurilor înscrise în programul de reabilitare termică din sectorul 2.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mai 09:51
Răspunde | Votează email 0 email
f.cristian
Pana acum Ontanu a fost un primar de cuvant. Ce a promis aia a facut. Asa ca nu ma indoiesc ca Ontanu o sa se tina de cuvant si o sa termine de reabilitat toate blocurile din sector.
03 mai 10:05
Răspunde | Votează email 0 email
Radu
Mincinos ordinar !
In ansamblul Lacul Tei - Maica Domnului nu a facut decat vreo doua blocuri, si alea la strada !
UN magar tradator dintr-un partd de tradatori si mincinosi !
02 mai 23:25
Răspunde | Votează email 0 email
Bibiloi
Bravo lui!! sa le termine pe toate ca erau in ultimul hal! Asa DA primar! si-a facut treaba ca la carte!!! Bravo!!
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H