Oprea: Solicit maximă atenţie celor implicaţi în procesul electoral

Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a solicitat maximă atenţie celor implicaţi în procesul electoral pentru a nu exista confuzii la alegeri, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
24 mai 2014, 13:31
Oprea: Solicit maximă atenţie celor implicaţi în procesul electoral

El a arătat că duminică la ora 7,00 începe procesul de votare pe întreg teritoriul, precizând că pe lângă alegerile europarlamentare vor fi organizate alegeri parlamentare parţiale în Municipiul Bucureşti şi în şase judeţe, respectiv Galaţi, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Satu Mare, Timiş, precum şi alegeri locale parţiale în 17 localităţi pentru alegerea unor primari, în şapte localităţi pentru alegerea consilierilor locali, iar în judeţul Argeş pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean.

‘Solicit maximă atenţie tuturor celor implicaţi în acest proces electoral, în special în aceste judeţe, pentru a nu exista confuzii pentru alegători’, a spus Oprea.

Ministrul a prezentat aspecte organizatorice ale procesului electoral de duminică, solicitând reprezentanţilor MAI să se asigure că toţi preşedinţii secţiilor de votare se vor prezenta sâmbătă la ora 18,00 la secţii şi vor prelua materialele necesare votării.

El a precizat că fiecare secţie va fi asigurată cu pază de către MAI, reamintind că buletinele de vot, ştampilele şi timbrele autocolantele rămân în secţiile de votare.

‘Nimeni nu are voie să scoată aceste materiale din secţiile de votare’, a punctat ministrul.