Oprescu,ÎN LACRIMI în faţa jurnaliştilor. Vezi ce mesaj le-a transmis părinţilor copilului ucis de câini VIDEO

Primarul general Sorin Oprescu a fost la un pas să izbucnească în lacrimi în faţa jurnaliştilor în timpul conferinţei de presă susţinute, miercuri, pe tema măsurilor necesare în privinţa câinilor maidanezi, revenite în atenţia publicului după tragedia copilului de patru ani ucis de mai multe animale, luni, în zona Parcului Tei.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 15:33
Oprescu,ÎN LACRIMI în faţa jurnaliştilor. Vezi ce mesaj le-a transmis părinţilor copilului ucis de câini VIDEO

Recunoscut ca un personaj spumos şi mereu având la îndemână o glumă şi pentru cele mai dificile situaţii, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a stăpânit cu greu emoţiile în timpul conferinţei de presă organizate pentru a vorbi despre cazul copilului de patru ani ucis de o haită de maidanezi luni, pe un teren din zona Parcului Tei.

Întrebat dacă a luat în considerare varianta demisiei în urma acestei tragedii, Sorin Oprescu a spus, cu voce gâtuită de emoţii, că dacă ar şti că un asemenea gest l-ar aduce înapoi pe băieţelul sfâşiat de fiare ar demisiona „în cinci secunde”. Vizibil emoţionat şi simţindu-se vinovat pentru cele întâmplate, după cum chiar el a mărturisit, Oprescu a fost la un pas să izbucnească în lacrimi când a fost rugat să le transmită un mesaj părinţilor micuţului Ionuţ.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?

„Ce să le spun, doamnă? Vorbe? Nu m-am căţărat niciodată pe durerea cuiva. Ce să le spun? Vorbe? Îi respect. Îi iubesc cum îi iubesc pe toţi cetăţenii Bucureştiului. Asta este adevărul. Eu am iubit şi iubesc oamenii. Ce să vă spun doamnă? Am trei nepoţi. Putea să fie unul dintre ei. Ce să le spun? Ce să le spun? Iertaţi-ne? Iertaţi-ne pe toţi? Iertaţi-ne pe toţi dacă puteţi? Nu pot, doamnă! Nu pot! Asta simt acum”, a strigat Oprescu, cu ochii în lacrimi şi vocea tremurând.

CITEŞTE ŞI: Primarul Sorin Oprescu: O să declanşez un REFERENDUM în privinţa EUTANSIERII câinilor fără stăpân