Optimus Homestore se deschide, din 1 iunie, în Bucureşti, pe Valea Cascadelor

Optimus HomeStore va deschide un nou showroom, în Bucureşti, situat pe strada Valea Cascadelor, nr. 24.

RomaniaTV.net
31 mai 2013, 11:42
Optimus Homestore se deschide, din 1 iunie, în Bucureşti, pe Valea Cascadelor

Aici vei putea găsi sub acelaşi acoperiş tot ce-ţi poţi dori în materie de home confort. Incepand cu mobila, corpuri de iluminat sau covoare, pana la decoratiuni interioare, atat clasice cat si moderne, le gasesti pe toate expuse intr-un format atractiv in cadrul noului showroom Optimus Homestore.

Consilierii HomeStore sunt disponibili de luni până vineri, dar şi în weekend, şi te pot ajuta să găseşti soluţiile pentru dorinţele tale. Totul este ajustabil dorinţelor tale şi astfel orice piesă de mobilier cumpărată va include exact piesele de care ai nevoie sau covorul va avea dimensiunea dorită, standard sau nu. De asemenea, dacă vă doriţi ceva şi nu este disponibil, Optimus Homestore va aduce pe comanda orice produs în cel mai scurt timp.

Dacă nu ai bani suficienţi, nu trebuie să îţi faci griji. La Optimus HomeStore vei găsi multiple posibilităţi de plată, fie că-ţi doreşti un serviciu de finanţare, rate fără dobandă sau pur şi simplu vrei să achiţi cu cardul de care dispus deja, în condiţii avantajoase.

Găsiţi ce vă doriţi în materie de home confort şi pe Optimus-Homestore.ro.