Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 1-7 iunie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

01 iun. 2015, 20:04
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 1-7 iunie

Iata mesajele pentru saptamana 1 – 7 iunie 2015.

Berbec – Coming Apart

E timpul potrivit pentru a pune capat acelor situatii/parteneriate care nu-ti mai folosesc. Poate ca ai nevoie sa renunti la o promisiune sau sa schimbi directia pentru ca te-ai inhamat la mai mult decat poti duce. Acum este un moment perfect pentru a-ti reevalua obiectivele si valorile. Actiunile tale sunt in acord cu tine? Ai creat un parteneriat care nu este benefic de ambele parti? Renunta la frica si ai incredere ca separarea, in acest caz, iti aduce noroc. Pe de alta parte fii atent la mesajele pe care le primesti, pe telefon sau mail.

Taur – Magic Parayer

Dorintele tale isi gasesc in sfarsit raspuns si lucrurile incep sa se aseze in cea mai buna forma, pentru tine. Provocarile curente trec pe planul doi, in aceasta saptamana, lasandu-te sa te bucuri deplin de reusita. Ai acces la noi oportunitati si perspective interesante ti se astern la picioare, iar tot ce ai de facut este sa-ti asculti intuitia, care te va ghida, ca de fiecare data, spre binele tau cel mai inalt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.