Oraş din Banat, ocupat de ţiganii veniţi din străinătate. Localnicii se plâng că nu mai au linişte VIDEO

Ţiganii veniţi din străinătate au ocupat un oraş din Banat. Zeci de oameni din Moldova Nouă se plâng că nu mai au linişte. Clanurile se încaieră seară de seară în plină stradă. Poliţiştii intervin, îi despart, iar ţiganii o iau de la capăt. 

RomaniaTV.net
27 iul. 2016, 13:37
Oraş din Banat, ocupat de ţiganii veniţi din străinătate. Localnicii se plâng că nu mai au linişte VIDEO

Romii isi fac de cap aproape in fiecare seara si nu de putine ori victime au fost localnicii care se intorceau de la munca.

Revoltat ca trebuie sa mearga cu frica prin oras, un localnic a filmat unul dintre scandalurile care au loc aproape seara de seara pe malul Dunarii.

Asa decurge viata noastra in fiecare zi, la Moldova Noua. Politistii sunt prieteni cu ei si vin doar sa ii desparta. Seara de seara trebuie sa ne tinem copiii in case de frica sa nu fie agresati. Este inadmisibil ce se intampla! Cand cineva spune ca vine politia, sunt nepasatori. O sa ii filmez intr-o zi sa vedeti cum ii striga pe politisti pe nume si cum le spune sa nu se bage si sa ii lase pe ei sa isi rezolve problemele. Au venit acasa, din strainatate si s-au facut stapani peste oras”, a declarat un localnic pentru resita.ro.

 Politistii recunosc ca s-au confruntat des cu scandaluri, insa sustin ca s-au luat si masuri. Oamenii legii roaga populatia sa sune la 112 de fiecare data cand vad ca legea este incalcata.