Oraşul în care 18 fete de la acelaşi liceu au rămas însărcinate în acelaşi timp. Explicaţia halucinantă

Orașul în care 18 fete de la același liceu au rămas însărcinate în același an a șocat pe toată lumea. Ce se întâmplă acum cu fetele

15 mai 2018, 12:05
Oraşul în care 18 fete de la acelaşi liceu au rămas însărcinate în acelaşi timp. Explicaţia halucinantă

Foarte multe fete care sunt prietene foarte bune își promit una alteia că atunci când se vor căsători vor avea copii în același timp pentru ca cei mici să devină, la rândul lor, cei mai buni prieteni. Dar atunci când 18 fete adolescente dintr-un orășel au rămas însăcinate în același an, lumea a început să își pună multe semne de întrebare. 

Citeşte şi Corpul uman: 7 lucruri spectaculoase care se petrec în timpul sarcinii

Sarcina în rândul fetelor adolescente este o problemă serioasă și mulți factori contribuie la acest fapt. De la lipsa educației, lipsa accesului la planificare familială și influența mediului înconjurător, toți sunt factori care contează.

În naul 2008, 18 adolescente dintr-un mic orășel din Massachusetts au ajuns vedete în întrraga țară deoarece au rămas însărcinate în același an. Se pare că fetele de la Glouchester High School au făcut un pact să rămână însărcinate în acelașui timp. Acestea și-au câștigat nickname-ul „Glouchester 18″, iar pactul lor includea și o înțelegere prin care acestea își promiteau să se ajute între ele ca să termine liceul, în timp ce au grijă de copii. Cazul a atras atenția televiziunilor, care au făcut și un documentar, dar și un film despre acest caz ciudat.

După această întâmplare, școlile au fost mult mai receptive cu privire la contracepțoe. Cu toate acestea, fetele respective insistă că totul a fost numai o coincidență și că unele dintre fete nici măcar nu se cunoșteau între ele.

Brianne Mackey a fost una dintre cele 18 adolescente și avea numai 16 ani când a devent mamă. 9 ani mai târziu, Brianne are 25 de ani și doi copii și nu mai este cu tatăl primului său copil. Ea a dezvăluit că viața sa s-a schimbat radical și susține în continuare că nu a fost vorba de un pact.