Oraşul în care stripteuzele livrează pizza. Clienţii sunt în culmea fericirii GALERIE FOTO

Şi pentru că pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile economice, în Rusia s-a găsit soluţia pentru stripteuze. Acestea, rămase fără loc de muncă, au început să livreze pizza. Şi nu oricum, în lenjerie intimă.  

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 15:06

Stripteuzele și dansatoarele exotice din Iakutsk, cel mai rece oraș de pe Pământ, au rămas fără loc de muncă odată cu închiderea tuturor localurilor de profil, scrie englishrussia.com.

Citeşte şi: OMS dezmite teoria conform căreia COVID-19 şi-a pierdut din putere: Nu s-a schimbat

Tinerele s-au reorientat însă rapid și au găsit o altă metodă de a-și câștiga existența. Așa că au început să livreze pizza, îmbrăcat sumar, în colaborare cu o companie din oraș. Iar clienții sunt foarte încântați.

Un grup de 50 de militari va testa vaccinul rusesc anti-COVID

Vaccinul rusesc împotriva COVID-19 va fi testat pe un grup de 50 de militari care s-au oferit să participe la acest studiu medical, a anunţat Ministerul Apărări din Rusia.

Potrivit comunicatului, un prim grup de voluntari se va prezenta miercuri la acest centru, unde vor fi supuşi unor analize medicale exhaustive înainte de începerea testelor. Vaccinul a fost elaborat cu participarea specialiştilor militari de la Centrul de Cercetare Ştiinţifică Nr.48 al Ministerului Apărării, unde vor fi realizate şi primele teste clinice.

„Pentru a verifica siguranţa şi eficienţa vaccinului au fost selectaţi 50 de militari, între care cinci femei, care s-au oferit să participe la teste”, se afirmă într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Citeşte şi: Încă un medic din Wuhan a murit de Covid-19! Doctorul prezenta o formă severă, pielea lui a devenit neagră în urma cedării rinichiilor

Testele clinice pentru noul vaccin se vor încheia la sfârşitul lunii iulie, potrivit ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu. 

Şapte centre ştiinţifice din ţară lucrează la dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19 şi a unor medicamente pentru a combate această boală infecţioasă, a anunţat Guvernul rus. Săptămâna trecută, Ministerul Sănătăţii a anunţat înregistrarea primului medicament pentru tratarea COVID-19.