Orban a plantat un copac, deşi a observat că stejarul era bine înrădăcinat. Marcel Vela a distribuit clipul şi apoi l-a şters VIDEO

Ludovic Orban a fost invitat să planteze un copac la Muzeul Naţional "Brătianu", cu ocazia sărbătoririi a 145 de ani de la înfiinţarea PNL. Premierul a observat, însă, că ştejarul era deja plantat. 

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 10:45

Şeful Executivului a fost protagonistul unor imagini comice în timpul vizitei pe care a efectuat-o duminică la Muzeul Naţional „Brătianu” din localitatea Ştefăneşti din Argeş.

Ludovic Orban a fost invitat să planteze un copac în curtea Conacul Brătienilor de la Florica. Premierul a observat, însă, că stejarul era deja plantat pentru că avea şi rădăcini adânci.

Organizatorii doar decopertaseră pământul din jurul tulpinii copacului pentru a crea impresia că Orban plantează arborele, scrie Ziarul Profit.

Clipul în care Ludovic Orban plantează copacul a fost distribuit de Marcel Vela pe Facebook, dar, după ce şi-ar fi dat seama despre neregulă, ministrul de Interne a şters imaginile de pe pagina sa de socializare, scrie presa locală.

Orban atacă PSD, cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea PNL. „Baronii PSD ne-au interzis să venim la Vila Florica”

Prezent la Muzeul Naţional „Brătianu, Ludovic Orban a spus că „românii vor avea un loc unde să se întâlnească cu istoria”.

„Am o mare satisfacție sufletească că pot să fiu azi prezent, aici, la un moment important, în locul unde s-a făcut istorie. Vreau ca acest moment să fie și un moment de continuitate în zidirea unei Romanii puternice”, a spus premierul Orban.

Premierul Ludovic Orban a participat, duminică, la inaugurarea Muzeului Naţional „Brătianu” care are sediul în Vila Florica, fosta reşedinţă a familiei Brătianu din Ştefăneşti. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Ce restricţii vor fi ridicate după 1 iunie. Anunţul făcut de Ludovic Orban