Orban comentează demisia şefului poliţiei: „Mi se pare o demisie normală. Cred că este un gest firesc”

Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, a anunţat marţi că demisionează din funcţie. Anunţul a fost făcut pe neaşteptate, la finalul unei conferinţe de presă organizate la MAI, care a avut ca temă cea mai mare captură de haşiş din istoria Poliţiei Române în valoare de zeci de milioane de euro.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 08:17
Orban comentează demisia şefului poliţiei: „Mi se pare o demisie normală. Cred că este un gest firesc”

Premierul Ludovic Orban a comentat, miercuri, demisia șefului Poliției Române Liviu Vasilescu, spunând că i se pare un gest firesc.

„Mi se pare o demisie normală. Voi discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou șef. Cred că este un gest firesc această demisie”, a spus Ludovic Orban.

Anterior, pe 29 august, Poliţia Română a transmis, pe pagina de Facebook, o serie de răspunsuri la mai multe întrebări ale societăţii civile după ce a ieşit la iveală faptul că şeful IGPR, chestorul Liviu Vasilescu, s-a întâlnit cu reprezentanţii clanului Duduianu. Reprezentanţii instituţiei afirmau că s-a procedat legal şi corect, conform tuturor normelor în vigoare, şi invocau problemele sistemice care au făcut ca din poliţie să plece mulţi profesionişti.

Citeşte şi: Subprefectul de Sălaj a demisionat după ce a provocat un accident pe fondul consumului de alcool