Orban îl atacă pe Cîţu: „Mulți care spun că îl susțin, de fapt, nu îl consideră capabil să conducă PNL”

Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîţu şi spune că mulţi dintre susţinătorii premierului nu au încredere că premierul este capabil să conducă Partidul Național Liberal. Președintele PNL a spus la Vrancea că nu s-a așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL.

01 aug. 2021, 13:08
Orban îl atacă pe Cîţu: „Mulți care spun că îl susțin, de fapt, nu îl consideră capabil să conducă PNL”
Orban îl atacă pe Cîţu

Orban

îl atacă pe Cîţu. „Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie.

De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai e bun.

Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Ludovic Orban ameninţă cu anularea alegerilor de la PNL Timişoara. Liderul PNL invocă „încălcările grosolane ale democrației interne”

Orban îl atacă pe Cîţu

Președintele PNL susține că mulți dintre cei care îl susțin pe Florin Cîțu în funcția de președinte al PNL nu îl și cred capabil să conducă partidul.

Să fim cinstiți și onești: noi știm foarte bine că mulți dintre cei care azi își clamează susținea pentru Cîțu de fapt nu îl consideră capabil să conducă partidul. De fapt, o fac din cu totul și cu totul alte motive decât dorința de a lua o decizie care să facă bine PNL-ului.

Nu cedez (…), indiferent câți vor fi în jurul meu voi da bătălia până la capăt și voi da bătălia cu toată forța pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România. Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conștiințe și conform propriei convingeri și discernământ”, a mai spus Ludovic Orban.