Orban: „Putem candida pe liste comune sau separate de USR-PLUS la alegerile locale, important este să-l susţinem pe Nicuşor Dan”

PNL ar putea avea aceeaşi listă de candidaţi cu USR-PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens între cele trei formaţiuni politice, a declarat, luni, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 09:55
Orban: „Putem candida pe liste comune sau separate de USR-PLUS la alegerile locale, important este să-l susţinem pe Nicuşor Dan”

„Există două variante. Să fie doar susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi PNL şi USR-PLUS să aibă liste proprii la Consiliul General. Se poate ajunge şi la o listă comună dacă se va ajunge la o astfel de înţelegere. Într-un fel, din declaraţiile celor de la USR-PLUS am înţeles că este o preferinţă pentru varianta candidaturilor separate. Indiferent care va fi formula, ideea de bază va fi susţinerea totală a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei”, a precizat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Orban a mai spus, în acelaşi context, că din punctul de vedere al PNL, şi la primăriile unor sectoare ar putea fi desemnaţi candidaţi unici, susţinuţi de PNL şi USR-PLUS, însă nu a dorit să dezvolte subiectul.

Totodată, preşedintele PNL a adăugat că alături de Nicuşor Dan şi celelalte formaţiuni politice care susţin candidatura acestuia la Primăria Bucureştiului, va fi realizat un program de guvernare al Capitalei.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, după ce Comisia Europeană i-a răspuns la scrisoare: „E suficient de clar, domnule Orban?”