Orban reafirmă susţinerea lui Nicuşor Dan. „Speculaţiile sunt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare”

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este fermă, iar toate speculaţiile pe această temă au fost lansate de cei "cărora a început să le fugă pământul de sub picioare".

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 11:49
Orban reafirmă susţinerea lui Nicuşor Dan. „Speculaţiile sunt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare”

Ludovic Orban consideră că Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei deoarece el cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţii pentru a rezolva problemele cetăţenilor.

„Nicuşor Dan este candidatul PNL şi candidat care este sprijinit de partenerii noştri. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei. Cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile penrtru a rezolva problemele bucureştenilor”, a precizat Ludovic Orban, preşedintele PNL.

Ludovic Orban, ironii la adresa primarului Capitalei. „Cine nu a fost testat de Firea să voteze cu Nicuşor Dan”

Premierul a mai afirmat că „este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă şi cel care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan”:

”Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan, toate speculaţiile care apar pe surse în diferite canale de presă sunt de fapt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan”, a mai precizat Orban.

Nicuşor Dan, atac la adresa Gabrielei Firea: „Ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit la Primărie de mână cu Liviu Dragnea”