Orban, replică pentru Avocatul Poporului: "Face gargară propagandistică"

Publicat: Miercuri, 05 Februarie 2020 12:22 // Actualizat: Miercuri, 05 Februarie 2020 12:22 // Sursa: romaniatv.net

După ce Avocatul Poporului a anunţat că adoptarea a 25 de ordonanţe de urgenţă într-o singură zi reprezintă o "gravă abatere", Ludovic Orban a acuzat-o pe Renate Weber că "face gargară propagandistică fără să cunoască conţinutul actelor normative". 

"Avocatul Poporului poate să spună ce dorește. Noi ne-am considerat obligați să adoptăm aceste acte normative, pentru că misiunea Guvernului este să rezolve problemele românilor, nu să facă filosofie despre constituționalitate. Toate ordonanțele de urgență adoptate sunt fundamentale, indispensabile", a afirmat Ludovic Orban, susținând că aceste ordonanțe au fost emise "în deplină transparenţă".

El a acuzat că Avocatul Poporului, Renate Weber, "face gargară propagandistică fără să cunoască conținutul actelor normative".

Avocatul Poporului consideră că adoptarea a 25 de ordonanţe de urgenţă într-o singură zi reprezintă o "gravă abatere" de la normele Constituţiei pe motiv că Guvernul s-a substituit Parlamentului. Renate Weber a anunţat că îşi rezervă dreptul de a ataca la Curtea Constituţională ordonanţele adoptate de Executiv în şedinţa de marţi.

Citeşte şi Avocatul Poporului ar putea ataca la CCR o parte dintre cele 25 de ordonanţe adoptate de Guvern: "Este o abatere gravă"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Avocatul Poporului Ludovic Orban ordonanţe de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H