Orban, replică pentru Cioloş: Orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi PNL face bine PSD şi ALDE

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, luni, că ”orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi a PNL face bine PSD-ului şi ALDE”, comentând afirmaţia lui Dacian Cioloş potrivit căreia îşi doreşte un preşedinte ”implicat şi responsabil”.

RomaniaTV.net
13 mai 2019, 13:29

„Adversarul politic al PNL este PSD-ul lui Dragnea şi PSD-ul lui Tăriceanu. Îi sfătuiesc pe toţi aceia care vor să contribuie la îndepărtarea de la putere a acestui grup infracţional organizat să se mobilizeze, să facă această campanie pentru referendum şi le spun că orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi a PNL, în condiţiile în care suntem angajaţi într-o bătălie extrem de dură cu PSD-ul lui Dragnea şi cu PSD-ul lui Tăriceanu, face bine PSD-ului şi ALDE”, a spus, luni, liderul PNL, Ludovic Orban, întrebat ce părere are despre atacul lui Dacian Cioloş la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Dacian Cioloş a vorbit, la un miting electoral la Timişoara, despre rolul pe care ar trebui să îl aibă preşedintele României, Guvernul, dar şi Parlamentul. Cioloş a mai vorbit despre modificarea Constituţiei României şi despre responsabilitatea aleşilor. El a lansat un atac la adresa PSD, dar şi a preşedintelui Klaus Iohnanis, concluzia sa find: „Vrem un preşedinte implicat şi responsabil şi un guvern profesionist”.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, atac la Iohannis: Dacă nominalizezi ca premier marionetele unuia ca Dragnea, trebuie să-ţi asumi responsabilităţileloading...
Partenerii noștri