Ore de educaţie sexuală în şcoli. Isteria infectărilor cu HIV schimbă programa şcolară

Profesorii din Segarcea au intrat în panică după isteria infectărilor în masă cu HIV şi vor să-i înveţe pe elevi să se ferească de bolile cu transmitere sexuală. Procurorii nu au terminat încă ancheta în cazul tânărului mort de SIDA care ar fi îmbolnăvit mai multe persoane.

08 nov. 2014, 14:53
Ore de educaţie sexuală în şcoli. Isteria infectărilor cu HIV schimbă programa şcolară

În urmă cu câteva luni, la Segarcea, discuţiile din timpul orelor de curs, despre bolile cu transmitere sexuală erau privite cu reticeţă sau amuzament de către copii. După moartea tânărului bolnav de SIDA, care a îmbolnăvit cu bună ştiinţă mai multe tinere, situaţia s-a schimbat radical şi toată lumea a început să vorbească despre ameninţarea pe care acesta a lăsat-o în urma lui.

De asemenea, isteria creată în oraş i-a făcut pe profesorii de la şcolile din Segarcea mult mai responsabili în privinţa educaţiei sexuale. La liceul pe care l-a absolvit tânărul de la care a plecat totul, discuţiile despre educaţie sexuală au luat locul orelor de dirigenţie.

Citeşte şi Familia tânărului din Segarcea mort de SIDA se gândeşte să plece din oraş

La orele de educaţie sexuală din şcolile din Segarcea participă, pe lângă dirigintele clasei şi medicul şcolii.

Daniel Secu şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV, iar în momentul de faţă sute de persoane sunt suspecte. Prietenii tânărului au povestit că acesta le-a ascuns faptul că este bolnav, iar tot timpul le-a spus că are o pată pe creier.

Citeşte şi ONG-urile cer miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii să introducă „EDUCAŢIA SEXUALĂ” ca materie obligatorie


loading...