Oreste rupe tăcerea. De la ce a pornit cearta cu Mircea Badea: „Tătăl lui era ca un mentor pentru mine. Acum, cred că ne-am înţelat amândoi”

Oreste a spus unele lucruri neștiute până în acest moment despre cearta cu Mircea Badea. Iată ce a dezvăluit despre conflictul cu realizatorul emisiunii "În gura presei"

03 mai 2023, 21:45
Oreste rupe tăcerea. De la ce a pornit cearta cu Mircea Badea: „Tătăl lui era ca un mentor pentru mine. Acum, cred că ne-am înţelat amândoi”

Oreste, adevăruri nespuse despre cearta cu Mircea Badea. Relația dintre Mircea Badea și Oreste Teodorescu s-a schimbal radical în 2013. Cei doi au fost colegi de platou, dar și buni prieteni mulți ani.

Abia acum a vorbit Oreste despre acest subiect sensibil, care recunoaște că l-a durut mult la vremea aceea. Dar acesta a dat detalii și despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui Mircea Badea.

Oreste Teodorescu s-a mutat la țară. Cum arată casa în care locuiește acum: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o”
Oreste chiar a spus că i-a plăcut mai mult de tatăl prezentatorului TV decât de acesta și îl considera pe Gheorghe Badea un bărbat cool.

Gheorghe Badea a fost ca un mentor pentru Oreste, a recunoscut acesta. Tot datorită lui fostul prezentator TV acesta a reușit să obțină și un job.

„Eu cu tatăl lui am fost apropiat, îi și datorez un job. Cu mult timp înainte să-l cunosc pe Mircea Badea, am lucrat cu tatăl lui și cred că am făcut o echipă foarte bună.

A fost ca un mentor pentru mine. De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui decât de Mircea Badea, cel puțin o bună perioadă de timp, până am devenit foarte buni prieteni”, a povestit Oreste în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

De ce s-au certat Oreste și Mircea Badea
Oreste a mai spus că cearta pe care a avut-o cu Mircea Badea a fost una din lucruri „penibile”. Cei doi aveau gânduri diferite în ceea ce privește politica și așa au ajuns să aibă mici discuții. Până la urmă, cei doi nu și-au mai vorbit deloc și fiecare a mers pe propriul său drum.

Oreste Teodorescu își așteaptă cu sufletul la gură sentința. Jurnalistul este judecat pentru că a condus drogat

„Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013…Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi”, a mai spus Oreste.

Fostul partener de emisiuni al lui Mircea Badea admite că a învățat după atâția ani că nu e bine să spui niciodată sau că totul s-a încheiat.

„Am învățat, poate mai târziu, că nu e bine să spui, niciodată, niciodată! Așa că nu știu să vă spun dacă povestea dintre mine și fostul meu coleg se va putea relua într-o zi anume. Lucrurile s-au întâmplat din vina amândurora și nu văd niciun rost acum să dau vina mai mult pe el decât pe mine”, a mai adăugat Oreste, pentru Playtech Știri.

„Întotdeauna într-o istorie de acest gen există doi oameni. E ca într-o căsnicie. Și nu poți dansa decât în doi. Or, atunci când unul are o anumită părere, nu se mai pune problema unui dans împreună. Ca atare, nu pot spune doar eu ceva de genul unei eventuale noi colaborări, sub orice formă ar fi aceasta!”, a spus, cu alt prilej, Oreste.

Scandalul dintre Oreste și Mircea Badea a pornit pare-se de la simpatiile politice ale celor doi. Care nu au reușit să controleze opiniile contrare, cele care au condus în cele din urmă la separarea celor ce cunoscuseră succesul cu formate de televiziune precum „Noaptea târziu” sau „Mircea vs Oreste Show”, dar și la declarații deloc măgulitoare, unul la adresa celuilalt.

Au fost prieteni apropiați aproape 20 de ani, colaborând nu doar sub egida Antenelor, ci și la Tele 7abc, postul care i-a lansat pe amândoi pe micile noastre ecrane, în urmă cu exact trei decenii. Oreste e de părere azi că în scandalul care i-a despărțit „adevărul rămâne undeva la mijloc, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în viață!”.

Oreste s-a retras din lumea televiziunii de aproape un an. A realizat după despărțirea de Mircea Badea emisiuni precum „Codul lui Oreste”, la Antena 2, și „Jocuri de putere”, la Realitatea Plus. În prezent, îndrăgita vedetă de televiziune susține că nu are niciun motiv să facă un pas înapoi, fiindcă deja noul capitol al vieții sale personale îl atrage foarte tare.