Organizează o cina romantică de Valentine’s Day acasă

Ai vrea să ieşi cu iubitul tău în oraş de Valentine's Day, dar bugetul sau timpul nu vă permite? De ce nu organizezi o cină romantică chiar la voi acasă? COSMO îţi arată cum.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 08:29
Organizează o cina romantică de Valentine’s Day acasă

Chiar dacă ne dorim să petrecem o seară romantică la un restaurant alături de iubitul nostru, uneori bugetul sau timpul nu ne permite. Însă de ce să laşi acest lucru să îţi strice Valentine’s Day? Poţi organiza o cină romantică chiar acasă, cu un minimum de efort, făcând şi economii.

Citeşte şi ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Cât costă o escapadă de Valetine’s Day în străinătate

Din fericire, anul acesta Valentine’s Day pică sâmbăta, deci vei avea ceva mai mult timp la dispoziţie să organizezi totul. Totuşi, ţine cont de faptul că poate mai trebuie să faci şi ordine prin casă, cumpărături sau alte treburi gospodăreşti, deci nu lăsa totul pe ultima sută de metri.

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Dacă îţi e teamă că mâncarea nu va ieşi atât de gustoasă, pentru că nu te pricepi foarte bine la gătit, nu e nicio problemă! Pregăteşte ceva simplu, cu care mergi la sigur sau comandă ceva. Iubitul tău va aprecia efortul pe care l-ai făcut, nu se va surpăra că nu ai gătit 6 feluri de mâncare extravagante.

Citeşte şi Valentine’s Day: Cum este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor în lume

Dar până la mâncare, hai să aranjăm locul! Fă ordine în cameră, aranjează masa, alege farfurii simpatice. Chiar dacă bărbaţii nu sunt atât de romantici ca noi, asta nu înseamnă cu nu apreciază câteva lumănărele aprinse, pentru atmosferă. Îţi recomandăm să alegi lumânări fără parfum, pentru ca aroma lor să nu se amestece cu cea a mâncării. Nu uita nici de sticla de şampanie sau vin! Dacă iubitului tău îi plac dulciurile, pregăteşte şi o prăjiturică sau cumpără ciocolata lui preferată.

Iata cum organizezi o cina romantica de Valentine’s Day acasa pe cosmopolitan.ro.