Oroare într-un supermarket din Timiș. Peşti vii oferiți spre vânzare, ţinuţi în apa murdară a unor bazine ruginite

Un supermarket din Timiș a fost amendat de către inspectorii OPC după ce cu 40.000 de lei, după ce au descoperit că peștii vii oferiți spre vânzare erau ținuți în condiții neconforme.

13 oct. 2021, 17:40

Un supermarket din Timișoara a fost amendat de inspectorii de la Protecția Consumatorilor Timiş, după ce autoritățile au găsit, miercuri, mai multe nereguli.

Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, iar mâncarea era ținută în căldură.

De asmenea, toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare pește viu și proaspăt.

„În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara.

Spatiile în care era depozitat și comercializat pestele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spatiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică etc.

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare.

Agentul economic a primit o amendă în valoare de 40.000 lei și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare peste viu și proaspăt”, a transmis, miercuri, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Vest, Sorin Susanu, relatează Antena3. 


loading...
Partenerii noștri