Ororile Clanului Clămparu: Îşi tăiau victimele în bucăţi şi le dădeau la câini

Le dădeau pradă câinilor şi apoi le tăiau în bucăţi. Este pedeapsa pe care o aplicau membrii Clanului Clămparu femeilor care nu li se supuneau, scriu jurnaliştii de la Adevărul. Anchetele poliţiştilor asupra membrilor clanului au scos la iveală astfel de întâmplări cutremurătoare. Ion Clămparu va fi judecat în Spania, pentru proxenetism.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 07:26
Ororile Clanului Clămparu: Îşi tăiau victimele în bucăţi şi le dădeau la câini

Una dintre martorele sub acoperire din procesul din Spania, cu numele fictiv Pepa, a dezvăluit ororile la care erau supuse victimele clanului Clămparu. Mai multe colege obligate să se prostitueze i-au povestit cum Ion Clămparu a ciopârţit două femei, pe care apoi le-a aruncat pe câmp. Mai mult, martora susţine că însuşi Clămparu i-a confirmat acest lucru. În plus, Pepa a mai aflat şi cum a fost torturată o altă femeie, în Mallorca.

După ce a fost ucisă de câini, trupul femeii a fost tăiat în bucăţi, care au fost aruncate în pungi de plastic, pe câmp.

Alte martore în proces au povestit că, înainte să fie bătute, fetele erau băgate la duş, sub apă rece, pentru ca urmele bătăilor să nu fie vizibile.

Procesul lui Clămparu, care se va desfăşura în Spania, va începe la 1 februarie 2012. El este acuzat că a obligat cinci femei să se prostitueze, iar procuratura cere să fie condamnat la 28 de ani de închisoare.

„Legase o fată de un copac, pe care ulterior au sfâşiat-o câinii pe care îi ţinuse înfometaţi în vilă. Iar înainte să o lege de copac, femeii i-au fost smulşi dinţii şi i-au fost tăiate degetele”, a povestit martora, pentru adevarul.ro