Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan. De ce boală suferă artista: „Mă simt rău”

Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan. Artista a trecut prin clipe grele, după ce a acuzat stări de rău chiar în timp ce cânta. A reușit să ducă până la capăt show-ul, însă a doua zi nu a mai rezistat și a mers la spital.

03 mart. 2023, 15:01
Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan. De ce boală suferă artista: „Mă simt rău”
Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan

Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan. Cântăreața a început să se simtă extrem de rău, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. A ajuns de urgență la spital, iar acolo a fost supusă unor investigații.

Citește și: Otilia Bilionera, devastată după cutremurul din Turcia, ţară în care locuieşte iubitul ei: „Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde”

Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan

Artista susține că din cauza frigului pe care l-a îndurat în timp ce se deplasa spre concert, aceasta s-a îmbolnăvit de cistită. Crizele pe care le-a avut a doua zi au dus-o direct la spital. Otilia Bilionera a declarat că  se simte rău în continuare, motiv pentru care va mai rămâne pentru câteva zile în Pakistan, pentru a urma tratament.

Am mers mult şi cu maşina, probabil mi-a fost frig, am răcit la ovare, cistită mai exact. Mi-a fost rău în ziua concertului, am avut nişte crize, ştii că atunci când ai cistită trebuie să urinezi neapărat şi ai disconfortul acela şi trebuia să ne deplasăm cu maşina în alt oraş şi pe drum nu aveai unde să opreşti efectiv şi am încercat să îndur până am ţinut concertul şi în timpul concertului a fost destul de greu şi apoi, a doua zi am văzut că nu îmi trece, m-am dus la spital.

Perfuzie, pe perfuzie direct, nu mai puteam de durere, mi-au dat tratament, am ajuns acasă, dar tot nu mi-a trecut, trebuie să ajung neapărat la un doctor aici, că acolo chiar nu ai unde să mergi, nu e ca la noi, foarte greu! Deci pe drum, 5 ore, efectiv nu se găsea unde să opreşti să urinezi, dar farmacie!

Mă simt rău! Voi merge şi la un doctor aici, să-mi fac programare, dar abia m-am odihnit, abia m-am trezit, a fost destul de obositor, nu am dormit 3 nopţi”, a declarat Otilia, pentru Antena Stars.