Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă? Ce spune despre iubitul ei, Hamude: „Nu îmi place să îmi îngrădească cineva libertatea”

Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă? Vedeta a bifat recent o experienţă marcantă, a participat la Survivor România 2022, fiind eliminată din cauza problemelor de sănătate care i s-au declanşat în Republica Dominicană.

01 apr. 2022, 12:23
Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă? Ce spune despre iubitul ei, Hamude: „Nu îmi place să îmi îngrădească cineva libertatea”
Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă?

Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă? Recent, au apărut zvonuri despre artistă, că s-ar fi despărțit de partenerul ei, Hamude. Ei bine, această informaţie nu este adevărată, cei doi îşi trăiesc în continuare povestea de dragoste, doar că iubitul turc nu vrea să apară în lumina reflectoarelor.

Otilia Bilionera se pregăteşte să devină mamă?

Otilia nu are în plan să devină mamă, cel puţin nu în viitorul apropiat, şi nu i se pare corect să se pună o presiune asupra femeilor privind acest subiect, indiferent de vârstă.

Citeşte şi: Dieta ţinută de Otilia Bilionera de la Survivor 2022: „Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt”

În primul rând, nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat. A existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. Nu suntem despărțiți, însă el este un om căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, drept urmare, de fiecare dată când apare presa sau vreo televiziune, preferă să nu mă însoțească. Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertatea.

Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii. Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei„, a declarat Otilia Bilionera pentru Viva.ro.