Otilia Bilionera vrea să devină mamă: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”

Otilia Bilionera vrea să devină mamă. Vedeta a împlinit 30 de ani și spune că este pregătită să crească un copil. Mai mult și-ar dori un băiețel, pentru că băieții sunt mai mămoși și stau mai mult timp acasă decât fetele.

19 dec. 2022, 09:59
Otilia Bilionera vrea să devină mamă: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”
Otilia Bilionera vrea să devină mamă

Otilia Bilionera vrea să devină mamă. Cântăreața susține că deja are o vârstă și simte că a început numărătoare inversă în ceea ce privește acest pas, acela de a deveni mamă. Însă, nu vrea să forțeze nimic, când va vrea Dumnezeu, atunci se va întâmpla.

Otilia Bilionera vrea să devină mamă

Otilia Bilionera a spus că și-ar dori să aibă un băiețel, căci aceștia sunt mult mai mămoși și mai atașați de casă și de mamă, în general, decât fetele. Ea a povestit că știe din situația ei cum la 18 ani a plecat de acasă să-și vadă de carieră.

Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera El că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă”, a spus Otilia Bilionera, pentru Spynews.ro.

Citește și: Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Nu te-ai fi aşteptat la suma asta: „Sunt foarte calculată”

Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc

Cântăreața trăieşte de ceva timp o nouă poveste de iubire cu un bărbat de origine turcă, după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste. „Acum sunt pe acasă, după voi pleca în Turcia, stau mai puțin prin București. În Turcia am evenimente, concerte, de toate, viață personală. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, că nu știu, nu e nimic sigur, e o relație destul de recentă”, a spus Otilia Bilionera.

Totuși, Otilia Bilionera va petrece Crăciunul în Turcia, la iubitul ei, împreună cu ambele familii. „De Crăciun vor fi în Turcia, iar de revelion am concert în Azerbaijan . Da, și cu familia mea. De Crăciun niciodată nu am cântat. Da, vor veni și ai mei cu mine în Turcia. Nu s-au cunoscut încă între ei, va urma!”, a spus mai spus Otilia Bilionera.