Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite. A rămas însărcinată cu al doilea copil în plin divorț. „Simțeam că-mi pocnește inima de fericire. Nimeni nu mi-a spus felicitări. Ești vai de capul tău”

Ozana Barabancea a vorbit cât se poate de sincer și deschis despre experiențele marcante din viața ei. Atunci când a aflat că a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, toți apropiații au sfătuit-o să avorteze.

02 dec. 2023, 10:23
Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite. A rămas însărcinată cu al doilea copil în plin divorț. „Simțeam că-mi pocnește inima de fericire. Nimeni nu mi-a spus felicitări. Ești vai de capul tău”

Ozana Barabancea se afla la acea vreme în divorț cu Sorin Terinte, iar în a patra lună a aflat că urma să aducă pe lume un al doilea copil. Toți apropiații au sfătuit-o să facă avort, însă artista a decis să păstreze copilul. În urma deciziei sale, prietenii au lupt legătura cu ea.

Citește și Eugenia Șerban a învins cancerul și a decis să facă o schimbare radicală de look: ,,Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul”

„Nu știți ce făceam eu! Am luat o poză cu părinții mei când eram amărâtă rău, eram supărată, și am pus poza cu fața la oglindă și mă uitam la imaginea din oglindă a pozei și am început să îi bag în ședință și să mă cert cu ei. „Ce faceți voi cu mine? Dar cui m-ați lăsat voi? Dar unde ați plecat voi?”. Și, ca să vezi că rugăciunea este foarte importantă mai ales când este adresată, adresabilitatea are un rol imens, la puțin timp am rămas gravidă cu Gloria. Dumnezeu mi-a dat-o incredibil. Am luat lozul cel mare. Eu nu știam că eram gravidă până în luna a 4-a.

M-am dus la doctor și mi-a zis „Mai aveți trei zile și intrați în ilegalitate. Vedeți ce faceți. Duceți-vă la radiologie”. M-am dus și eram regina reginelor. Simțeam că eram gravidă și eram fericită. Toată lumea mi-a spus „Domne, tu vrei să divorțezi. Dă copilul afară”. Am urcat pe masă, era un doctor, țin minte, gras, roșu, fuma țigară după țigară, pe vremea aia se putea fuma în interior, și vorbea cu asistenta „Da, 60% e fată, frumoasă ca mă-sa”. Când am auzit asta mi-a tresărit inima. Fizic. Simțeam că-mi pocnește inima de fericire. Am sunat pe toată lumea. Am sunat-o pe soră-mea, am sunat-o pe mătușa mea , toată familia. Nimeni nu mi-a spus „Bravo, felicitări!”. Toată lumea mi-a spus „Hai, domne, ești nebună? Potolește-te! Ce-ți mai trebuie? Ești vai de capul tău””, a povestit Ozana Barabancea.

Totuși, experiența a făcut-o mult mai puternică, iar azi e recunoscătoare pentru că a luat cea mai bună decizie.

„Da. Eram în divorț. Am lăsat copilul, m-am certat cu toți prietenii, cu toată lumea. Mi s-au deschis toate ușile. Au început să sune telefoanele. Am avut proiecte, concerte, am avut cântări, am vrut să-mi termin și facultatea, pentru că eu am făcut facultatea, dar nu am luat licența că am plecat în Marea Britanie. Când să-mi iau licența… nu s-a mai putut! Erau 12 ani distanță. Nu mă mai primea nimeni”, a mai spus ea.

Ozana are doi copii, pe Gloria și pe Andrew, pe care, după divorțul de Sorin Terinte, a fost nevoită să-i crească singuri.

Citește și Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum