Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei despre vaccinare. „Seamănă teroare. Otrăvirea se face demult prin alimentele modificate genetic şi nanoparticule”

Ozana Barabancea acuză autorităţile că "seamănă teroare" deoarece "ne obligă să ne izolăm". Cântăreaţa spune că astfel oamenii devin extrem de egoişti şi, din dorinţa de a se salva de COVID-19, vor cere "singuri vaccinarea".

03 ian. 2021, 15:25
Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei despre vaccinare. „Seamănă teroare. Otrăvirea se face demult prin alimentele modificate genetic şi nanoparticule”

Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei, la o săptămână de la începerea campaniei de vaccinare anti-COVID în România.

„Observ că mulţi oameni se tem de schimbări, de vaccin, de otrăvuri, de pierderea identităţii, a umanităţii. Otrăvirea se face demult prin alimentele modificate genetic şi nanoparticule, prin apa otrăvită cu bacterii, plastic şi metale grele, prin aerul încărcat cu metale grele şi unde magnetice şi electromagnetice. Minţile ne-au fost otrăvite de media, prin mesajele de frică si teroare”, a scris Ozana Barabancea, pe Facebook.

Citeşte şi: De ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID-19. Un inginer electronist desfiinţează teoria conspiraţiei

Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei. „Au creat acest război psihologic”

Cântăreaţa susține ca totul are în spate bătălia pentru suflet.

„Ce nu pot singuri să ne ia, şi aici e bătălia ultimă, e sufletul, de aceea au creat acest război psihologic. Majoritatea oamenilor nu au suflet sau au doar resturi de suflet, pentru ca l-au vândut întunericului, de-a lungul vieţilor, prin deciziile şi actiunile lor. (…)

Ce fac ei? Seamănă teroare, ne obligă să ne izolam, să devenim reci şi inumani, inimile să ni se împietrească, să devenim egoiști extremi, gândindu-ne doar la a ne salva corpul fizic. Apoi, sa cerem singuri vaccinarea şi tot ce ne dau ei”, mai spune Ozana Barabancea.

Citeşte şi: Loredana susține afirmațiile controversate ale lui Dan Bittman despre COVID: „Eu nu mi-am exprimat părerea pentru că sunt femeie. Femeile trebuie să stea la cratiță”

Ozana Barbancea se numără printre artiştii care se opun măsurilor luate de autorităţi pentru a limita răspândirea noului coranavirus. Dan Bittman a acuzat autorităţile române că acţionează haotic şi că nu au reuşit să facă nimic concret.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum sunt in război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”, este de părere Dan Bittman.

Citeşte şi: Scandalul privind programul de Revelion de la TVR ia amploare. Şefa CNA, chemată să dea explicaţii în Parlament