Ozana Barabancea, despre perioada de Crăciun în copilărie: „Mama făcea cozonaci și împărțea la toată lumea”

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are o familie frumoasă, un soț pe care îl iubește și care o face să se simtă iubită, dar și o carieră așa cum și-a dorit-o.

28 nov. 2023, 09:07
Ozana Barabancea, despre perioada de Crăciun în copilărie: „Mama făcea cozonaci și împărțea la toată lumea”

Ozana Barabancea a făcut confesiuni emoționante despre copilărie și despre perioada Crăciunului, pe care îl petrecea alături de familia ei. Vedeta a mărturisit că mama ei făcea cei mai buni cozonaci, pe care îi împărțea la toată lumea.

„Știu că mama făcea cozonaci și mirosea a cozonaci și împărțea la toată lumea. Era foarte mândră să ofere și să o laude toată lumea că este o foarte bună gospodină. Primeam cadouri, eram fericiți că eram împreună: mama, tata, bunica, vărul meu, sora mea. Dumnezeu să îi ierte! Din păcate, am rămas doar eu și sora mea. Eu am avut o copilărie foarte frumoasă. Nu vreau să fiu obraznică și să spun că am avut trei generații în crinolină, dar am fost o familie care nu a dus lipsă de nimic. Tata era inginer, direct la fabrica de elemente pentru automatizări. La 29 de ani, avea două mii de oameni în subordine. Era singura fabrică de elemente pentru automatizări din România, a fost și în Japonia, pe vremea lui Ceaușescu. Era o capacitate în domeniul său.

Citește și: Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat

Mama era arhitect-proiectant și nu am dus lipsă de nimic. Mergeam la teatru împreună, mergeam la film, mergeam la plimbare. Aveam în fiecare an două ședințe foto, dar nu doar de Crăciun, obișnuiam să avem ședințe foto împreună, ideea de împreună. Acesta este, de fapt, secretul. Fericirea se obține împreună.

La un moment dat, am fost plecată într-o delegație, într-o țară foarte frumoasă, dar nu vreau să-i dau numele. O minunăție, dar am fost singură. Dacă stai singur în paradis, este egal cu zero. Dacă nu ai cu cine să împărtășești”, a povestit Ozana Barabancea, pentru Spectacola.