Ozana Barabancea, în postura de bunică. Ce spune despre nunta fiului: „Mă pregătesc pentru asta”

Ozana Barabancea, în postura de bunică. Jurata de la emisiunea "Te cunosc de undeva" este foarte emoţionată şi aşteaptă cu nerăbdare ca cei doi copii să se aşeze la casele lor. Deşi sunt tineri şi au destul timp pentru asta, vedeta se aşteaptă ca fiul ei să îşi oficializeze relaţia mai întâi.

02 sept. 2021, 09:36
Ozana Barabancea, în postura de bunică. Ce spune despre nunta fiului: „Mă pregătesc pentru asta”
Ozana Barabancea, în postura de bunică

Ozana Barabancea, în postura de bunică. Fiul ei a trecut pragul de 20 de ani, însă este o fire extrem de discretă potrivit artistei,  astfel că nu cunoaște foarte multe detalii din relatia fiului său cu iubita lui, însă ştie că se înţeleg foarte bine.

Citeşte şi: Ozana Barabancea, în faliment. Jurata de la „Te cunosc de undeva” ar fi ajuns la fundul sacului

Ozana Barabancea, în postura de bunică

Dacă va deveni sau nu bunică, Ozana Barabancea a dezvăluit că deocamdată nu știe, dar este sigură că atunci când se va întâmpla, va fi foarte fericită.

Doamne ajută (nr. dacă face sau nu fiul nuntă), mă pregătesc pentru asta, îmi doresc din toată inima să fie fericiți, nu știu dacă are gânduri, e foarte discret.

Nu pot să o judec pe fii-mea că studiază 10 ore pe zi, nu are prieteni, nu nimic. Degeaba îi spun, n-ai cu cine. Când e vorba de pasiune, nu e vorba de sacrificiu. E adevărat că la început am împins-o de la spate, dar acum nu.

La repetiții nu facem rabat, nu sunt mama ei, sunt colega ei. În rest, avem o relație foarte apropiată. Acasă suntem o familie, la repetiții suntem colegi”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei despre vaccinare

Ozana Barabancea alimentează teoria conspiraţiei, încă de la începerea campaniei de vaccinare anti-COVID în România.

Observ că mulţi oameni se tem de schimbări, de vaccin, de otrăvuri, de pierderea identităţii, a umanităţii.

Otrăvirea se face demult prin alimentele modificate genetic şi nanoparticule, prin apa otrăvită cu bacterii, plastic şi metale grele, prin aerul încărcat cu metale grele şi unde magnetice şi electromagnetice. Minţile ne-au fost otrăvite de media, prin mesajele de frică si teroare”, a scris Ozana Barabancea, pe Facebook.

Cântăreaţa susține ca totul are în spate bătălia pentru suflet. „Ce nu pot singuri să ne ia, şi aici e bătălia ultimă, e sufletul, de aceea au creat acest război psihologic. Majoritatea oamenilor nu au suflet sau au doar resturi de suflet, pentru ca l-au vândut întunericului, de-a lungul vieţilor, prin deciziile şi actiunile lor. (…)

Ce fac ei? Seamănă teroare, ne obligă să ne izolam, să devenim reci şi inumani, inimile să ni se împietrească, să devenim egoiști extremi, gândindu-ne doar la a ne salva corpul fizic. Apoi, sa cerem singuri vaccinarea şi tot ce ne dau ei”, mai spune Ozana Barabancea.