Ozana Barabancea tună și fulgeră! Cine a sabotat-o pe vedetă chiar în timpul spectacolului. ”Mulți dintre cei de pe scenă nu mă vor”

Ozana Barabancea tună și fulgeră, după concertul susținut la Târgu Mureș. Jurata de la emisiunea Te cunosc de undeva care de curând a abordat un repertoriu ce cuprinde mai multe cântece patriotice scrise chiar de ea susține că a fost sabotată în timpul spectacolului de la Filarmonica de stat din Târgu Mureș.

26 feb. 2024, 17:57
Ozana Barabancea tună și fulgeră! Cine a sabotat-o pe vedetă chiar în timpul spectacolului. ”Mulți dintre cei de pe scenă nu mă vor”
Ozana Barabancea tună și fulgeră!

Ozana Barabancea tună și fulgeră! Vedeta este extrem de supărată și a dezvăluit într-un interviu că chiar înainte de spectacolul său, 20 de membri din cor și-au luat concediu medical ca să nu cânte cu ea.

Citește și Ozana Barabancea are o legătură specială cu divinitatea: „În permanență îl simt pe Dumnezeu, pentru că și eu sunt alături de el”

Ozana Barabancea tună și fulgeră!

Mai mult, după ce a urcat pe scenă, artista spune că a avut foarte multe probleme cu sonorizarea.

”Sincer? E un subiect pe care nu aș fi vrut să îl deschid. Dar, pentru că iubirea mea pentru România este atât de puternică, cu toate riscurile de rigoare, am să îți spun. Pe 26 ianuarie, la Filarmonica din Târgu Mureș, am susținut un concert în cadrul zilelor culturii românești, cu un program exclusiv patriotic, program care nu a fost foarte bine primit de către membrii orchestrei și membri corului.

Am aflat că 20 din membrii corului și-au luat, în ziua aceea, concediu medical, ca să nu cânte refrenele de la piesele mele patriotice. În schimb, am avut șansa să am trei coruri de copii, care au acceptat să cânte piesele mele patriotice. Au încercat să îmi saboteze concertul cu o sonorizare extraordinar de proastă. Le-am spus-o la scenă deschisă că eu consider că este un sabotaj, dar eu mă pot descurca și fără microfon, pentru că, Slavă lui Dumnezeu, am voce pentru cinci filarmonici”, a declarat Ozana Barabencea pentru viva.ro.

Toate aceste situații neprevăzute nu au descurajat-o pe Ozana Barabancea și în cele din urmă ca o profesionistă adevărată a continuat să cânte fără microfon.

”Am continuat să cânt și fără microfon, până când audiența s-a autosesizat și a venit cineva pe scenă. A luat microfonul și l-a reparat, și au revenit. Iar la finalul acestui concert, i-am ridicat pe toți în picioare, tot publicul. Nu s-au așteptat. Dar eu i-am ridicat la final pentru intonarea imnului de stat. Am avut acest curaj, să duc până la final un concert în care mi-am dat seama că mulți dintre cei de pe scenă nu mă vor.

Îți dai seama că pe de altă parte mă durea. Iar pe de altă parte eu am spus că aceasta este o misiune. Și această misiune trebuie dusă până la capăt. Eu sunt foarte fericită că sunt româncă și am investit foarte mult în acest proiect. Am început să compun piese cu tematică și cu mesaje foarte frumoase. Cred că asta este misiunea mea, pe care trebuie să o duc până la capăt. Și când spun până la capăt, mâ gândesc până la capăt”, a mai spus artista.

Citește și Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”