Ozana Barabancea are o legătură specială cu divinitatea: „În permanență îl simt pe Dumnezeu, pentru că și eu sunt alături de el”

Ozana Barabancea a vorbit despre legătura specială pe care o are cu divinitatea. Vedeta consideră că nimic nu se poate face fără ajutorul lui Dumnezeu.

13 feb. 2024, 11:30
Ozana Barabancea are o legătură specială cu divinitatea: „În permanență îl simt pe Dumnezeu, pentru că și eu sunt alături de el”
Ozana Barabancea, despre relația cu divinitatea

Ozana Barabancea este una dintre vedetele din România care crede că nimic nu poate fi făcut fără ajutor divin. Artista spune că între ea și Dumnezeu există o adevărată comuniune. Ea susține că de fiecare dată când îl cheamă, El îi răspunde.

„În permanență îl simt pe Dumnezeu, pentru că și eu sunt alături de el. Este o reciprocitate, adică nu e alături de mine dacă eu nu-l chem. Dragostea cu sila nu se poate! Îl chem cum îl cheamă orice creștin, prin rugăciuni. Încerc să mă apropii pe cât se poate, pentru că am găsit liniștea și cred că liniștea este mai importantă decât fericire”, a mărturisit Ozana Barabancea, pentru Antena Stars.

„Tot timpul am fost apropiată de Dumnezeu, numai că uneori n-am conștientizat și m-am luat cu altele. În momentul în care îl prioritizezi pe Hristos în viața ta și pe Maica Domnului, evident că scara de valori se schimbă radical și atunci îți găsești cu adevărat liniștea”, a adăugat vedeta.

Citește și: Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”

Ozana Barabancea este extrem de mândră de copiii ei

Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, care au moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lor. Cu toate astea, aceștia nu doresc să apară la televizor sau să fie în centrul atenției, decizie pe care Ozana Barabancea o respectă.

„Eu mă topesc după ei, dar lângă regulile mele! Sunt lucruri pe care nu le negociem, dar sunt și lucruri unde, recunosc, se vede că sunt topită după ei! Mă bucur pentru că au crescut frumos. Sunt cartea mea de vizită! Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Eu încerc să respect treaba aceasta, dar nu reușesc de fiecare dată!

O mai postam pe fata mea din când în când. Ieșea scandal mare când vedea că o postez! Îmi zicea: ‘Ce faci? Unde mă postezi?’. Îi explicam: ‘Mă mândresc cu tine!’. Îmi spunea: ‘Nu! Lasă-mă în pace!’. În fond, au și ei personalitatea lor, pretențiile lor, trebuie să le respect intimitatea până la urmă!”, a dezvăluit jurata de la Te cunosc de undeva, pentru ego.ro.

Chiar dacă Gloria și Andrew sunt doi copii extrovertiți, nu-și doresc o carieră în televiziune și nu au avut niciodată un interes în acest sens. Vedeta spune că uneori mai are discuții cu cei doi, dar puterea exemplului contează în familia lor.

„Nu, exclus! (n.r. – să apară la TV) Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere, au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune! Nu pot să dau din casă, să spun regulile, asta e clar! (n.r. – nu își dezvăluie regulile de mamă) Pot să zic doar că sunt foarte mândră de ei! Îți mai spun că puterea exemplului contează! Nu vreau să îi bat la cap, dar le mai arunc câte o pastilă. Îmi spunea fiul meu că nu vrea să meargă la examen. I-am zis: ‘De ce nu? Du-te la examen!’. Mi-a zis că nu se duce, iar a doua zi îmi zice: ‘Mama, am fost! Am luat 10!’. Aha! Atunci au început înjurăturile. (râde) I-am zis: ‘Ce spuneai tu ieri? Că nu mergi?’”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite. A rămas însărcinată cu al doilea copil în plin divorț. „Simțeam că-mi pocnește inima de fericire. Nimeni nu mi-a spus felicitări. Ești vai de capul tău”

După divorțul de tatăl copiilor, Sorin Terinte, Ozana Barabancea a fost nevoită să-i crească pe Andrew și Gloria de una singură. Recent, soprana a dezvăluit că aceștia au fost supuși mai multor umilințe din partea profesorilor de la facultate.

„Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze”, a povestit Ozana Barabancea, pentru Unica.ro.