Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson. Cum arată acum artistul

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson. Celebrul rocker a fost avut o apariție surpriză, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului, ce s-a desfășurat în oraşul său natal, Birmingham.

12 aug. 2022, 17:52

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă. Cântăreţul a susţinut un show incendiar alături de membrii trupei sale Black Sabbath, chitaristul Tony Iommi, toboşarul Tommy Clufetos şi basistul Adam Wakeman. Focuri de artificii şi aplauze au izbucnit când s-au auzit primele acorduri ale “Paranoid”, una dintre melodiile de succes ale trupei.

Citeşte şi: Actriţă celebră, anunţ cutremurător: Mi-au spus să mă pregătesc de MOARTE VIDEO şocant

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă

Artistul, în vârstă de 73 de ani, părea într-formă bună, având în vedere imaginile cu el care au circulat pe internet în ultimele luni. “Haideţi, s-o luăm razna”, a îndemnat Osbourne mulţimea. La finalul piesei, artistul le-a transmis fanilor: “Mulţumesc, noapte bună, sunteţi cei mai buni, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Birmingham pentru totdeauna!”.

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și l-au felicitat imediat pe artist: „Ozzy arată minunat. Mă bucur că se simte bine și că a revenit la ceea ce iubește/ Sunt fericit să-l văd pe scenă, acolo unde îi e locul. Uite ce zâmbet are!/ Minunat. Ce legendă/ Sunt așa încântat că îl văd din nou acolo făcând ce știe mai bine. Pare așa fericit pentru că e din nou pe scenă‘, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson. Artistul a primit cumplitul diagnostic în urmă cu trei ani. Aceasta situație l-a făcut pe Osbourne să spună că „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea„.

Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte.

Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”, a declarat Ozzy Osbourne, în direct, în cadrul emisiunii „Good Morning America.